KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FED_KUPA"
Clijsters: A Garrost nem kockáztathatom 2011. április 5. 19:06 Váll- és csuklósérülésére hivatkozva lemondta a jövő hét végén esedékes tenisz Fed Kupa-elődöntőt a belga Kim Clijsters, a WTA-világranglista második helyezettje.
 
Fed-kupa: megvertek minket a hollandok 2011. február 3. 19:33 Arn Gréta és Babos Tímea is kikapott holland ellenfelétől a Fed Kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjának második fordulójában, így a hollandok már behozhatatlan előnyre tettek szert velünk szemben. Az összecsapásokon két egyes és egy párosmérkőzést bonyolítanak le.
 
Az olasz csajok nyerték a Fed-Kupát 2010. november 8. 09:25 Ahogy az várható volt, a sokkal jobb erőkből álló olasz női teniszválogatott 2006 és 2009 után ismét elhódította a Fed-Kupát. A San Diego-i összecsapást értelemszerűen az amerikaiak ellen megnyert csapatban például a Roland Garros-győztes Francesca Schiavone (7.) és a szépséges Flavio Pennetta (23.) lépett pályára, miközben a másik oldalról hiányoztak a Williams-nővérek.
 
Nem sikerült a bravúr a magyar lányoknak 2010. február 5. 22:18 Elbukta a csoportelsőséget a magyar női teniszválogatott a Fed Kupa Euro-afrikai zónájának első csoportjában, miután mindkét egyes mérkőzésen vereséget szenvedett Svédországtól. Jani Réka és Kapros Anikó is 4:6, 2:6-ra kapott ki péntek este Portugáliában. A svédek 2-0-ra vezetnek, már csak a párostalálkozó van hátra. A mieink az ötödik-nyolcadik helyért folytathatják a sorozatban, a skandinávok maradtak versenyben a 2. Világcsoportba jutásért.
 
Bentmaradást érhet a meglepetésgyőzelem 2010. február 4. 10:26 Lisszabonban szerdán megkezdődött a Fed Kupa 2010. évi sorozata. A legjobbak csak a hétvégén lépnek pályára a világ nyolc különböző pontján, de a magyar válogatott az Euro-afrikai zóna első csoportjában szerepel és így tizenöt másik csapat társaságában Szávay Ágnes és Czink Melinda távollétében a bentmaradásért küzd. A rendkívül erős mezőnyben a megfiatalított nemzeti együttes a világranglistán harmadik Caroline Wozniackival felálló dánokkal valamint a mieinknél szintén esélyesebbnek tűnő svédekkel és lettekkel került egy csoportba.
 
Az újabb sikerrel második Magyarország 2009. február 6. 13:56 A magyar női teniszválogatott 2-1-re megnyerte harmadik találkozóját Hollandia ellen a Fed Kupa Euro-afrikai zóna I. csoport Tallinnban zajló csoportküzdelmeiben. Marosi Katalin kétszettes vereségével kezdődött a párharc (Nicole Thyssen ellen maradt alul), aztán Szávay Ágnes verte két játszmában az Arantxa Rus helyett beugró Pauline Wongot. A párosban Szávay és Marosi csak három játékot engedélyezett a hollandoknak. Ezzel a második helyen végeztünk a csoportban. Szombaton a zónadöntő ötödik helyéért játszunk, az ellenfél még nem ismert.
 
Kijózanító kudarc a britek ellen 2009. február 4. 18:57 Szávay Ágnes és Arn Gréta is kétjátszmás vereséggel kezte a Fed-kupa küzdelmeit az Euro-afrikai zóna I. csoportjában Tallinnban, Észtországban. Párosban sem termett babér a magyarok számára, Szávay és Marosi a South, Borwell duó ellen húzta a rövidebbet. A Nagy-Britannia elleni 3-0-ás fiaskó után csupán matematikai esélyünk maradt a továbbjutásra.
 
Egyértelmű: elérhető a csoportsiker 2009. február 3. 14:16 A magyar női teniszválogatott bejuthat a legjobb négy közé a Fed Kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjában, lévén mindhárom ellenfelénél esélyesebbnek tűnik. Machán Róbert szövetségi edző csapata a keddi sorsoláson Hollandiával, Nagy-Britanniával és Luxemburggal került azonos kvartettbe. Ha továbbjut a magyar együttes, akkor még nyernie kell egy mérkőzést ahhoz, hogy a szezon későbbi részében a Világcsoportba kerülésért csatázhasson. A szerdától szombatig tartó észtországi tornán Szávay Ágnes, Arn Gréta, Marosi Katalin és Susányi Zsófia szerepelhet a válogatottban.
 
Orosz címvédés született a Fed-kupában 2008. szeptember 14. 18:47 Megvédte címét a Fed-kupában az orosz női teniszválogatott, miután a madridi döntőben három egyes mérkőzés után behozhatatlan előnyre tett szert a házigazda spanyol csapattal szemben. A páros találkozót is a vendégek nyerték, az utolsó egyest pedig nem játszották le.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu