Fed-kupa: megvertek minket a hollandok

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 3. 19:33
Arn Gréta és Babos Tímea is kikapott holland ellenfelétől a Fed Kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjának második fordulójában, így a hollandok már behozhatatlan előnyre tettek szert velünk szemben. Az összecsapásokon két egyes és egy párosmérkőzést bonyolítanak le.


A legnagyobb baj az volt a világranglistán 59. Arnnal, hogy csupán hat játékot tudott nyerni a rangsorban 111. Rus ellen. Korábban Babos Tímea sem remekelt, őt Krajicek verte két könnyed játszmában.

A magyar válogatottnak így már csak matematikai esélye maradt arra, hogy megszerezze a csoportelsőséget és bejusson a szombati rájátszásba. Magyarország szerdán 3-0-ra nyert Lettország ellen, pénteken a románok következnek.

A csoportban Hollandia két győzelemmel első, mellettünk a románok is egyszer nyertek (e pillanatban ők is 2-0-ra állnak Lettország ellen), míg értelemszerűen a lettek nyeretlenül utolsók.

Eredmény:
HOLLANDIA-MAGYARORSZÁG 2-0 - állás a második egyes után
Rus-Arn Gréta 6:2, 6:4
Krajicek-Babos Tímea 6:2, 6:3



















A 15 együttes négy csoportgyőztesének szombati rájátszásában dől el, melyik két csapat küzdhet meg április 16-17-én a Világcsoport II-be való feljutásért.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu