KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EVANDER_HOLYFIELD"
Májusban lép a kötelek közé Holyfield 2011. február 3. 12:23 Két hónappal elhalasztották a Boksz Világalapítvány (WBF) nehézsúlyú világbajnokának, az amerikai Evander Holyfieldnek a dán Brian Nielsen elleni márciusi mérkőzését. Kalle Sauerland mérkőzésszervező csütörtökön elmondta, az eredetileg március 5-re kiírt összecsapásra május 7-én kerül majd sor azért, hogy a 48 éves bokszolónak több ideje maradjon felépülni sérüléséből.
 
Holyfield már januárban kötelek közé lép 2010. december 10. 09:49 A dán Brian Nielsen elleni, márciusra tervezett találkozója előtt januárban is kötelek közé lép Evander Holyfield, volt profi világbajnok nehézsúlyú ökölvívó.
 
Ismét ringbe száll a bokszlegenda 2010. december 1. 20:38 Március 4-én ismét kötelek közé lép a 48 esztendős, egykori nehézsúlyú világbajnok Evander Holyfield. Ellenfele az egészen imponáló mérleggel (64 győzelem – 2 vereség) rendelkező dán, Brian Nielsen lesz Koppenhágában.
 
Kiütéssel nyert Holyfield és világbajnok 2010. április 11. 11:35 Elhódította a WBF (Boksz Világalapítvány) nehézsúlyú övét Evander Holyfield, aki szombaton Las Vegasban mindössze háromezer néző előtt a nyolcadik menetben végzett Francois Bothával.
 
Újra összeverte feleségét a bokszlegenda 2010. február 11. 20:47 Ha nincs ellenfél, jó az asszony is - gondolhatta Evander Holyfield, minden idők egyik legjobb cirkáló-, és nehézsúlyú, többszörös világbajnok bokszolója. A sportember férfihez méltatlanul, egy templomnak szóló fizetési csekk miatt pofozta fel - sokadszorra - feleségét, aki feljelentette őt.
 
Etiópiában bokszol a korábbi világbajnok 2009. május 15. 16:55 A világ egyik leghíresebb ökölvívója Etiópiában! Az amerikai Evander Holyfield a nyugat-afrikai országban július 26-án tart bemutatómérkőzést, amelyen az etióp születésű, ám amerikai Sammy Rettával harcol majd meg. A cél nemes. A két bokszoló ugyanis egy, az AIDS-et támogató alapítványt segít majd a meccs bevételével.
 
Tysonnak esze ágában sincs ringbe lépni 2009. január 27. 18:55 Alaptalan pletykának tartja egy Evander Holyfield elleni ütközet létrejöttét Mike Tyson. A 42 éves ökölvívó ezt saját honlapján megjelent közleményben tudatta. A két legenda összecsapását egy arab internetes oldal tegnap még kész tényként közölte. Az egykori nehézsúlyú ökölvívó inkább a magánéletben szeretné helyretenni megtépázott hírnevét.
 
Szenzáció! Tyson-Holyfield harmadszor 2009. január 26. 18:19 Boksztörténelmi csatát rendeznek ősszel az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában, Abu Dzabiban, harmadszor is megmérkőzik egymással a két legenda: Mike Tyson és Evander Holyfield! - közli tényként (!) az arabianbusiness.com internetes üzleti hírportál. A szervező Hydra Properties képviselője, Szulejman el-Fahim elmondta, minden szükséges megállapodás megköttetett, a hivatalos bejelentésre február elsejéig kell várni.
 
A WBA kivizsgálja Holyfield kérelmét 2008. december 30. 18:15 A WBA (Boksz Világszövetség) bejelentette, hogy kivizsgálja Nyikolaj Valujev Evander Holyfield felett aratott kétes, pontozásos győzelmét. A pontozóbírókon kívül szinte mindenki – a nehézsúlyú orosz óriás csapatát és drukkereit leszámítva – az amerikai bunyóst látta jobbnak a ringben, ennek ellenére a mérkőzés végén Valujev kezét emelték a magasba a zürichi gálán.
 
Holyfield levélben tiltakozott a WBA-nál 2008. december 28. 18:19 Tiltakozó levélben követelt elégtételt a Boksz Világszövetségnél (WBA) Evander Holyfield, aki múlt szombaton vitatott körülmények között kapott ki az orosz Nyikolaj Valujevtől a profi ökölvívók nehézsúlyú koronájáért vívott mérkőzésen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu