Etiópiában bokszol a korábbi világbajnok

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 15. 16:55
A világ egyik leghíresebb ökölvívója Etiópiában! Az amerikai Evander Holyfield a nyugat-afrikai országban július 26-án tart bemutatómérkőzést, amelyen az etióp születésű, ám amerikai Sammy Rettával harcol majd meg. A cél nemes. A két bokszoló ugyanis egy, az AIDS-et támogató alapítványt segít majd a meccs bevételével.


A korábbi nehézsúlyú világbajnok sztár meccse lesz az első kiemelt bokszesemény az elszegényedéstől és betegségektől sújtott országban.

"A két ökölvívó és csapatuk május 17-én érkezik meg Addisz Abbebába, ahol aláírják a szerződéseket, majd különböző, azz összecsapást népszerűsítő eseményeken vesznek majd részt" - mondta Eshetu Belay, a rendezvény egyik szervezője a sajtótájékoztatón.

A gála összesen hétmillió dollárjába kerül majd a szervezőknek, ám azt nem hozták nyilvánosságra, hogy az amerikai klasszis ebből mekkora bevételre tesz majd szert. 

"Fantasztikus lelkesedéssel készülődik első afrikai fellépésére. Nagyon sok örömet fog okozni ezzel a szereplésével" - mondta a 46 éves főszereplőről Eshetu.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu