Újra összeverte feleségét a bokszlegenda

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 11. 20:47
Ha nincs ellenfél, jó az asszony is - gondolhatta Evander Holyfield, minden idők egyik legjobb cirkáló-, és nehézsúlyú, többszörös világbajnok bokszolója. A sportember férfihez méltatlanul, egy templomnak szóló fizetési csekk miatt pofozta fel - sokadszorra - feleségét, aki feljelentette őt.


Átmenetileg eltiltotta a bíróság Holyfieldet attól, hogy találkozzon 30 esztendős feleségével, miután a bunyós ismét inzultálta a nőt. Úgy tűnik, miután a Francois Botha elleni, Ugandába tervezett bokszmérkőzés elmarad, a felgyülemlett energiát odahaza vezeti le Holyfield.

„Azt mondta, tiszteletlen vagyok és hozzátette, jó lenne, ha Isten kezébe adnám az életemet! - nyilatkozta Candi Holyfield a Fayette megyei bíróságon. A kiváló bunyós legutoljára azért csapkodta meg őt, mert nem akarta neki megmutatni, mennyit fizetett be csekken a helyi templomnak.

A párhoz közeli barátok ugyanakkor arról beszélnek, kettejük kapcsolata megrendíthetetlen. Mindennek némileg ellentmond, hogy nem ez volt az első eset, amikor a négyszeres nehézsúlyú világbajnok fizikailag bántalmazta harmadik feleségét.

Előfordult, hogy tarkón vágta, vizespalackot hajított felé, lelkileg terrorizálta, vagy éppen a két kisgyerekük szeme láttára ráncigálta végig a padlón. Egyelőre nem tudni, mi lesz a bíróság döntése az ügyben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu