KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROPAI_SZUPERKUPA"
Messi újabb trófeát nyert a Barcelonának 2011. augusztus 26. 22:37 A Barcelona megállíthatatlan: még az ősz sem köszöntött be, de már két újabb trófea került a vitrinbe. A spanyol után az európai Szuperkupát is megnyerték a katalánok, Lionel Messi gólja mellett gólpasszt adott. A két kiállítást hozó mérkőzésbe a bíró is belenyúlt, a Porto kárára.
 
Sánchez felépült, ott lesz a Szuperkupán 2011. augusztus 25. 14:55 Teljesen felépült térdsérüléséből Alexis Sánchez, aki vállalja a játékot a Barcelona pénteki Porto elleni Európai Szuperkupa-összecsapásán.
 
Még a vesztes is az Atléticót dicséri 2010. augusztus 28. 13:49 Kell-e annál nagyobb dicséret egy együttesnek, ha még ellenfele is elismeri győzelmének jogosságát? Márpedig ezt történt a péntek esti Szuperkupa-mérkőzést követően: az Internazionale csapatkapitánya, a rendkívül rutinos Javier Zanetti is fejet hajtott az Atléticó Madrid előtt...Azt nem is kell külön kiemelnünk, hogy a spanyol gárda két gólszerzője, Jose Antonio Reyes és Sergio Kun Agüero is fennen hirdeti, megérdemelten diadalmaskodott az Európa-liga címvédője a Bajnokok Ligája legjobbjánál.
 
Az Atlético lett Európa Szupercsapata 2010. augusztus 27. 22:38 VIDEÓK! A sokkal motiváltabban, jobban játszó Atlético Madrid 2-0-ra legyőzte az önmaga árnyékát mutató Inter, ezzel története során először hódította el az Európai Szuperkupát. A spanyolok az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltak a BL-győztesnek, ám a másodikban fölénybe kerültek. A madridiak kihasználták a szenvedő, büntetőt hibázó kék-fehérek védelmének két rövidzárlatát és teljesen megérdemelten győztek.
 
Asztalitenisz, Európai Szuperkupa: Persson negyedikként zárt 2008. november 12. 18:50 Negyedikként zárta a férfi asztaliteniszezők 120 ezer dollár összdíjazású moszkvai Európai Szuperkupáját a Lombard-BVSC sztárja, a svéd Jörgen Persson.
 
Orosz iskolajáték, későn ébredt az MU 2008. augusztus 29. 22:33 A Zenit Szentpétervár együttese hódította el a 2008-as Európai Szuperkupát, miután 2-1-re megverte az idei BL-győztes Manchester United labdarúgó-csapatát péntek este Monacóban. Az oroszok teljesen megérdemelten diadalmaskodtak, hatvan percig uralták a terepet a II. Lajos Stadionban, a kétgólos hátrányból már nem tudott felállni az angol bajnok.
 
A támadófoci diadala jöhet Monacóban 2008. augusztus 29. 19:33 Látványos, szemkápráztató játékra van kilátás a 2008-as Európai Szuperkupa péntek esti mérkőzésén, ahol a modern támadófutball két kirakatcsapata, a BL-címvédő Manchester United és az idei UEFA Kupa-győztes Zenit Szentpétervár csap össze. A gólokra Carlos Tevez és Wayne Rooney, illetve Andrej Arsavin és Pavel Pogrebnjak neve lehet a garancia. Ferguson még mindig a Lazio elleni 1999-es vereség miatt kesergett, Advocaat az egekig magasztalta a skót trénert sajtótájékoztatóján.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu