KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROLIGA_KOSARLABDA_FERFI"
Tovább tart a foci-elvonókúra - blog 2011. november 17. 15:48 Szerda után a csütörtök sem a futballrajongók napja, hiszen brazil bajnokikon kívül bizony nem szerepel más épkézláb - értsd: fogadható -, labdarúgással kapcsolatba hozható esemény a lehetőségek között. A kosárlabda és a jégkorong szerelmesei azonban ismét örülhetnek, bloggerünk ugyanis jó pár összecsapást beletett a mai menüjébe.
 
A Panathinaikosz ült Európa trónjára 2011. május 8. 20:22 Története során hatodszor nyerte meg a legrangosabb európai kosárlabdatornát a Panathinaikosz, amely az Euroliga vasárnapi barcelonai döntőben 78-70-re győzött a Maccabi Tel-Aviv ellen.
 
Triplaesőben ázott el a Panathinaikosz 2008. december 11. 21:48 Barcelonai sikert hozott a férfi kosárlabda Euroliga 7. fordulójának rangadója, miután a katalánoknak idegenben sikerült legyőzniük a görög Panathinaikoszt. A forduló érdekessége, hogy a pályára lépő összes spanyol csapat győzelemmel zárta a játéknapot.
 
Jaka Lakovics a kétezresek elitklubjában 2008. november 27. 22:50 Jaka Lakovics vezérletével 75-60-ra győzött Kaunasban a végső sikerre is esélyes Regal FC Barcelona férfi kosárlabdacsapat az Euroliga csoportkörének ötödik fordulójában. A szlovén válogatott játékos a forduló előtt húsz egységre volt pályafutásának kétezredik Euroliga pontjától, amit túl is teljesített. Végül 22 ponttal terhelte a továbbra is nyeretlen litván bajnok Zalgiris gyűrűjét. Nem mindennapi mérkőzést láthattak Le Mansban a nézők, ahol a francia csapat kis híján legyőzte az A csoport listavezetőjét, az Olympiakoszt.
 
Sienában égette meg magát a Barcelona 2008. november 6. 22:10 Tízpontos vereséget szenvedett a férfi kosárlabda Euroliga 3. fordulójában a Barcelona, amely 71-61-re maradt alul a Siena elleni rangadón. A spanyolok ezzel helyet cseréltek az olaszokkal a B csoportban. A címvédő CSZKA Moszkva a Real Madrid vendégeként tündökölt, s nyert néggyel a D jelű hatosfogatban. A görög Panioniosz idegenben szerezte meg az első győzelmét, míg a csoportelsők egyelőre százszázalékosak.
 
A címvédő CSZKA Moszkva újabb sikere 2008. október 30. 22:53 A férfi kosárlabdázók Euroligájában a csoportkör második mérkőzését is megnyerte a D csoportba besorolást nyert CSZKA Moszkva együttese. A címvédő moszkvaiak a Milano elleni magabiztos hazai sikert követően ezúttal Görögországban nyertek, méghozzá ugyancsak nagyon simán.
 
Moszkvai győzelemmel kezdett a címvédő 2008. október 23. 22:58 A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének hétközi nyitófordulójában a sorozatban címvédő, hatszoros győztes – amennyiben ide számítjuk a BEK-elsőségeket is – orosz CSZKA Moszkva hazai győzelemmel indított. Nem sikerült ilyen jól a rajt az előző kiírásban döntős izraeli Tel Avivnak, amely Zágrábban kapott ki. A négyes döntő májusi résztvevői közül otthon győzött a harmadik Siena, és az akkor negyedik spanyol TAU is.
 
Tízpontos Tau-sikerrel indult a szezon 2008. október 21. 07:20 A spanyol Tau Ceramica hazai pályán 80-70-re verte a török Fenerbahce együttesét a férfi kosárlabda Euroliga C csoportjának első fordulójában. A találkozóval vette kezdetét a 2008-2009-es szezon, az első forduló további mérkőzéseit szerdán, illetve csütörtökön rendezik majd meg.
  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu