KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ERIK_LAMELA"
Az Inter és a Spurs Lameláról tárgyal 2013. december 13. 12:55 Az Internazionale vissza akarja csábítani Olaszországba Erik Lamelát, aki a nyáron hagyta el a Serie A-t, miután Rómából egy kisebb vagyonért Londonba, a Tottenham Hotspur csapatához igazolt. A milánói csapat januárban csak kölcsönvenné a 21 éves támadó középpályást, a Spurs nyilván úgysem adná el végleg.
 
Fegyveresek rabolták el Lamela öccsét 2013. szeptember 15. 16:14 Miközben a 21 éves Erik Lamela szeptember elsején debütált új csapatában, a Tottenham Hotspurben, nem lehet felelőtlenül boldog. Hazájának fővárosában, Buenos Airesben ugyanis felfegyverzett autótolvajok elrabolták a játékos öccsét.
 
Testvére elárulta: Lamela a Spursé lesz 2013. augusztus 22. 12:55 A Tottenham Hotspur eddig soha nem látott nagybevásárlást rendezett nyáron, eddig nagyjából 60 millió fontot költött a keret megerősítésére, és a hírek szerint legalább még ennyit el fog költeni. Andre Villa-Boas menedzser már érezhetően kalkulál Gareth Bale eladásával, a játékosért befolyó százmillióval, és még két nagyágyút tervez leigazolni: Williant (Anzsi Mahacskala) és Erik Lamelát (AS Roma). Sőt, utóbbi testvére szerint már biztosan Londonban folytatja pályafutását.
 
Lamela van, Pastore nincs 2013. július 31. 16:11 Nyilvános Alejandro Sabella új kerete az olaszok elleni, augusztus 14-i, római barátságos meccsre. Erik Lamela és Cristian Ansaldi bekerült, Javier Pastorére és Mauri Icardira azonban továbbra sem számít az argentin kapitány (akárcsak Carlos Tévezre). Fernando Gago, Sergio Agüero és Marcos Rojo sérült. Federico Fernández, Ezequiel Garay és Javier Mascherano eltiltás miatt nem játszhat Argentína egyetlen szeptemberi vb-selejtezőjén, Paraguay ellen, így az olaszországi meccset kísérletezésre használhatja fel Sabella, legalábbis ami a védelmet illeti.
 
Lamela, mint Messi-helyettes 2013. május 24. 10:49 Kihirdette keretét az argentin szövetségi kapitány Alejandro Sabella, akinek csapatára két, rendkívül fontos vb-selejtező vár június első felében, Kolumbia, illetve Ecuador ellen. Fabrizio Coloccini visszatér a védelembe. Meglepetés, hogy bekerült Lucas Biglia, az Anderlecht középpályása, valamint Erik Lamela, a Roma támadója, ők Javier Mascheranót, illetve Lionel Messit pótolhatják szükség esetén. A két barcás még nem épült fel teljesen sérüléséből. Argentína közel áll a vb-kvalifikáció kivívásához, de most két legfőbb üldözője vár rá.
 
Megsérült a Roma házi gólkirálya 2012. november 21. 16:18 Szalagszakadást szenvedett jobb bokájában az AS Roma 20 éves argentin támadója, Erik Lamela, akire előreláthatólag három hétig nem számíthatnak a Farkasok az olasz bajnokságban.
 
Lamela: három meccs köpésért 2012. április 23. 18:29 Három meccses eltiltással sújtotta a szövetség illetékes testülete Erik Lamelát, a Roma argentin támadóját, aki a Juventus elleni, vasárnap esti "rangadó" második félidejében leköpte az ellenfél jobbhátvédjét, Stephan Lichtsteinert.
 
Lamela Osvaldónak: Nem vagy te Maradona! 2011. november 29. 19:35 A spanyol El Confidencial szerint a következő párbeszéd zajlott le a Roma öltözőjében, mielőtt Osvaldo behúzott volna egyet csatártársának, Lamelának.
 
Osvaldo megütötte csapattársát 2011. november 27. 20:32 Mint arról számos olasz forrás beszámolt, az Udinese elleni 2-0-s vereség után, az öltözőben megütötte csapattársát, Lamelát a Roma befejező csatára, Osvaldo.
 
Rómába költözik az argentin tinisztár 2011. július 8. 09:30 Hatalmas bravúrt hajthat végre az augusztus 3-án a Vasas centenáriumi gáláján Budapesten pályára lépő AS Roma: olasz médiaértesülés szerint ugyanis a Farkasok igazolják le az argentin labdarúgás nagy reménységét, Eric Lamelát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu