Testvére elárulta: Lamela a Spursé lesz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 22. 12:55
A Tottenham Hotspur eddig soha nem látott nagybevásárlást rendezett nyáron, eddig nagyjából 60 millió fontot költött a keret megerősítésére, és a hírek szerint legalább még ennyit el fog költeni. Andre Villa-Boas menedzser már érezhetően kalkulál Gareth Bale eladásával, a játékosért befolyó százmillióval, és még két nagyágyút tervez leigazolni: Williant (Anzsi Mahacskala) és Erik Lamelát (AS Roma). Sőt, utóbbi testvére szerint már biztosan Londonban folytatja pályafutását.


 

A Tottenham Hotspur nyári kereterősítés címén már leigazolta Paulinhót a Corinthianstól (24 éves középpályás, 17,5 millió font), Roberto Soldadót a Valenciától (28 éves csatár, 26 millió font), Étienne Capouét a Toulouse-tól (25 éves védekező középpályás, 9,3 millió font) és Nacer Chadlit az FC Twentétől (24 éves szélső 7 millió font).

A klub a hírek szerint megegyezett a Real Madriddal Gareth Bale több mint 100 millió eurós átigazolási áráról, amit André Villa-Boas menedzser félig már el is költött, és a hírek szerint még két nagyágyút hoz a White Hart Lane-re: Williant az Anzsi Mahacskalától, és a fiatal Erik Lamelát az AS Romától.

A tegnapi hírek szerint a 25 éves brazil balszélső már Londonban is volt orvosin, a 21 éves argentin Lamela viszont testvére Twitter-bejegyzése szerint szintén az angol fővárosban folytatja pályafutását. "Erik már több, mint biztos, hogy Angliába megy" - írta Brian Lamela.

Miután a hozzászólók visszakérdeztek, hogy mégis melyik Premier League-klub lesz a szerencsés, mivel állítólag az Arsenal is érdeklődik, a testvér csak ennyit írt válaszként: "tott...", majd spanyolul hozzátette, "Remélem ezt nem fordítják le."

Erik Lamela 2011 óta futballozik Rómában, a tavalyi szezonban 33 bajnokin 15 gólt szerzett. Ára 30 és 35 millió euró között lesz, olasz sajtóhírek szerint pedig hatéves szerződést fog kötni a Spurs-szel. Az Anzsi Mahacskalától távozó Willian ára egyébként hasonló nagyságrendű lesz majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Tottenham tárgyal az „új Bale-ről"
Valószínűleg már előre elkölti Gareth Bale pénzét a Real Madrid, amely példátlan mértékben költekezett eddig a nyáron és a jelenlegi pletykák szerint lendülete kitart az átigazolási piac hajrájára is. Erik Lameláról tárgyal....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lamela, mint Messi-helyettes
Kihirdette keretét az argentin szövetségi kapitány Alejandro Sabella, akinek csapatára két, rendkívül fontos vb-selejtező vár június első felében, Kolumbia, illetve Ecuador ellen. Fabrizio Coloccini visszatér a védelembe....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: erik_lamela
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu