Willian már orvosin van a Spursnél

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 21. 19:56
Willian, az anyagi krízisbe keveredett Anzsi Mahacskala brazil balszélsője valóban elhagyja a dagesztáni székhelyű klubot, és a hírek szerint a Premier League-et és Tottenham Hotspurt választotta. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a White Hart Lane-re érkezett orvosira.


 

Az ESPN értesülései szerint Willian, az Anzsi Mahacskala brazil válogatott balszélsője orvosi vizsgálatra érkezett Londonba, mert 30 millió font körüli összegért megvásárolja a Tottenham Hotspur, és a vasárnapi, Swansea City elleni bajnokin már pályára is lép.

A Dinamo Tbiliszi elleni Európa-liga-rájátszás előtti sajtótájékoztatón André Villas-Boas, a klub menedzsere hivatalosan is bejelentette, hogy meg szeretnék venni a 25 éves játékost, de konkrétumokról még nem tudott beszámolni.

A klub nyáron komoly erősítésbe fogott, és leigazolta a Paulinhót a Corinthianstól (24 éves középpályás, 17,5 millió font), Roberto Soldadót a Valenciától (28 éves csatár, 26 millió font), Étienne Capouét a Toulouse-tól (25 éves védekező középpályás, 9,3 millió font) és Nacer Chadlit az FC Twentétől (24 éves szélső 7 millió fontért).

Címkék: Willian
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu