A Tottenham tárgyal az „új Bale-ről"

Létrehozva: 2013. augusztus 20. 16:09
Valószínűleg már előre elkölti Gareth Bale pénzét a Real Madrid, amely példátlan mértékben költekezett eddig a nyáron és a jelenlegi pletykák szerint lendülete kitart az átigazolási piac hajrájára is. Erik Lameláról tárgyal.


 

Rövidesen két 35 millió euró körüli üzletet is tető alá hozhatnak a londoniak, ha hiszünk az értesüléseknek. Egyrészt a 25 éves Willian érkezhet a széteső Anzsitól és akár már szerdán aláírhat, de ezzel nincs vége.

A Goal.com szerint ugyanis az AS Roma sportigazgatója, Walter Sabatini megérkezett a brit fővárosba, hogy tárgyaljon értékes irányítójáról, Erik Lameláról, akit már egy ideje emlegetnek és Gareth Bale méltó utódjának tartanak.

Úgy hírlik, jelenleg ő a legfontosabb célpont, szintén 35 millió euró körüli megállapodásról lehet szó, az argentin tehetség 5 éves szerződést és heti 76 ezer eurót kaphat. A szakportál hozzáteszi, a tárgyalások főszereplője Franco Baldini technikai igazgató, aki korábban megfordult a Farkasoknál és tökéletesen ismeri a szóban forgó játékost.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu