Az Inter és a Spurs Lameláról tárgyal

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 13. 12:55
Az Internazionale vissza akarja csábítani Olaszországba Erik Lamelát, aki a nyáron hagyta el a Serie A-t, miután Rómából egy kisebb vagyonért Londonba, a Tottenham Hotspur csapatához igazolt. A milánói csapat januárban csak kölcsönvenné a 21 éves támadó középpályást, a Spurs nyilván úgysem adná el végleg.


 

Erik Lameláért csaknem 26 millió fontot fizetett nyáron a Tottenham Hotspur, igaz, Gareth Bale 91 millió eurós átigazolási árából kétségtelenül futotta rá. A 21 éves támadó középpályás/szélső eddig 13 meccsen egy gólt szerzett Londonban, de még nem igazán tudta felvenni a Premier League ritmusát, és a beilleszkedéssel is vannak gondok.

Ezen szeretne segíteni az Internazionale, meg persze saját magán, és januárban visszahozná Lamelát egy fél évre a Seria A-ba. Az argentin futballista 2011 és 2013 között az AS Roma játékosa volt. A milánói csapat már fel is vette a kapcsolatot a Spurs-szel, egy hat hónapos kölcsönszerződéssel kapcsolatban.

Az Inter nem az egyetlen csapat, amely szívesen kölcsönvenné a fiatal középpályást, a spanyol Atlético Madrid is élénken érdeklődik iránta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lamela: Eljön még az én időm!
Ígéretet tett Erik Lamela, a Tottenham egyik legdrágább nyári igazolása arra, hogy megszolgálja majd azt a 30 millió fontot, amelyet ráköltöttek. Ehhez azonban előbb meg kell szoknia a Premier League világát......
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fegyveresek rabolták el Lamela öccsét
Miközben a 21 éves Erik Lamela szeptember elsején debütált új csapatában, a Tottenham Hotspurben, nem lehet felelőtlenül boldog. Hazájának fővárosában, Buenos Airesben ugyanis felfegyverzett autótolvajok elrabolták a játékos...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: erik_lamela
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu