Lamela: Eljön még az én időm!

Létrehozva: 2013. október 31. 20:36
Ígéretet tett Erik Lamela, a Tottenham egyik legdrágább nyári igazolása arra, hogy megszolgálja majd azt a 30 millió fontot, amelyet ráköltöttek. Ehhez azonban előbb meg kell szoknia a Premier League világát...


Az argentin tehetség a Romától érkezett a Gareth Bale távozásából finanszírozott nagybevásárlás keretében, ám a többi igazolással ellentétben egyelőre nem sok lehetőséghez jut. Kellett ehhez az is, hogy az eddig is a Spurst erősítő Andros Townsend bombaformában szerepeljen a bal oldalon, a walesi sztár korábbi posztján.

„Azt hiszem, hogy egy kis időre van szükségem – idézi a Goal.com a középpályást. – Jól érzem magam, viszont megszokni az itteni életet minden értelemben egy másik dolog. Alig tartózkodom Londonban két hónapja."

„Edzések, ritmus és néhány mérkőzés kell.  Az angol foci teljesen más, mint amit láttam Olaszországban, sokkal inkább fizikális, míg a Serie A a taktikáról szól. Nem feltétlenül mondanám, hogy nehezebb itt, csak más. Tetszik az itteni stílus, érzésem szerint passzol ahhoz a focihoz, amit én tudok nyújtani" – tette hozzá bizakódoan.

A spanyolul folyékonyan beszélő André Villas-Boas minden segítséget megad játékosának, hogy amilyen hamar csak lehet, beilleszkedjen. A London Evening Standardnak hozátette: „Eljön az én időm, amikor majd én döntök. Mindig úgy edzem, hogy már a mérkőzésekre gondolok, hiszen készen kell állnom, ha eljön a pillanat."

A 21 éves tehetséget eddig hétszer nevezték a Premier League-ben, 4 mérkőzésen lépett pályára, mindig csereként és összesen eddig csak 68 játékperc jutott neki. Nem az a szerep és idő, amiről álmodott, de még korán van...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu