Fegyveresek rabolták el Lamela öccsét

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 15. 16:14
Miközben a 21 éves Erik Lamela szeptember elsején debütált új csapatában, a Tottenham Hotspurben, nem lehet felelőtlenül boldog. Hazájának fővárosában, Buenos Airesben ugyanis felfegyverzett autótolvajok elrabolták a játékos öccsét.


 

Olasz és angol sajtóhírek szerint péntek este Buenos Airesben elrabolták a 18 éves Alex Lamelát, a Tottenham Hotspur csapatában játszó Erik Lamela öccsét, és 5000 pezós (550 fontos, mintegy 200 ezer forintos) váltságdíjat követeltek érte.

A dél-amerikai országban nem szokatlan a futballisták hozzátartozói ellen elkövetett hasonló erőszakos cselekedet, és a rendőrség szerint most sem volt véletlen, hogy az autótolvajok pont azt az autót, egy BMW-t rabolták el, amelyett a fiatalabbik Lamela vezetett.

Az összeg ugyanakkor nem volt magas, és a Lamela-család már fizetett is, így Alex azóta hazatérhetett. "Azt mondták, fizessünk, és ne szóljunk a rendőrségnek - mondta Brian Lamela, az idősebbik báty. - A pénzért pedig ide jöttek a bejárati ajtónkhoz."

"Még az arcukat sem takarták el, és a házunk biztonsági kamerái felvették őket. A testvérem nyugodt. Mindannyian hisszük, hogy ez csak véletlen volt. Egyszerűen elrabolták a kocsi miatt, semmi más."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lamela: Ezért hagytam ott a Romát...
Megindokolta döntését Erik Lamela, akinek klubváltását szerdán este jelentette be hivatalos honlapján a Roma....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: erik_lamela
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu