Lamela: Ezért hagytam ott a Romát...

Létrehozva: 2013. augusztus 28. 21:40
Megindokolta döntését Erik Lamela, akinek klubváltását szerdán este jelentette be hivatalos honlapján a Roma.


A 30 millió euróért a Tottenhamet választó 21 éves argentin támadó a korábbi híreknek megfelelően érkezik Londonba, és a napokon belül távozó Gareth Bale keltette űrt lesz hivatott pótolni. A története messze-messze legaktívabb nyarát futó londoniak Roberto Soldado, Paulinho, Nacer Chadli és Étienne Capoue mellé szerezték meg.

De miért távozott Lamela?

„Talán azért, mert nem mutathattam meg mindent, amit akartam és tudtam volna – válaszolta a méregdrága tehetség az ANSA hírügynökség kérdésére. – De az is igaz, hogy valami hiányzott ebből az egész csapatból."

„Remélem, hogy jobb szezon vár a Romára. Láttam, hogy a fiúk mennyire sikerre éhesek és koncentráltak, a legjobbakat kívánom a klubnak és csapattársaimnak ahhoz, hogy a lehető legtovább jussanak el" – tette hozzá.

„Büszke vagyok rá, hogy a Romában játszhattam, remélem egy napon még visszatérek. Ami engem illet, csak remélni tudom, jól megy majd a játék Londonban. Készen állok, míg a római szurkolóknak köszönöm a sok-sok biztatást, mindig közel állnak majd a szívemhez" – zárt a Romában 66 meccsen 21-szer eredményes támadó.

A Roma rögtön pótolta Lamelát, 11 millió euróért, 4 évre szerződtette a Fiorentinától Adem Ljajicsot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lamela a Tottenhamben - hivatalos
A Roma két üzletet jelentett be egyszerre szerdán délután, így azt, hogy eladta Erik Lamelát a Tottenhamnek, míg helyére rögtön leigazolta 11 millió euróért négy szezonra Adem Ljajicsot a Fiorentinától....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu