Lamela a Tottenhamben - hivatalos

Létrehozva: 2013. augusztus 28. 18:24
A Roma két üzletet jelentett be egyszerre szerdán délután, így azt, hogy eladta Erik Lamelát a Tottenhamnek, míg helyére rögtön leigazolta 11 millió euróért négy szezonra Adem Ljajicsot a Fiorentinától.


Újabb akadály hárult el Gareth Bale világrekordot jelent átigazolási ügylete elől. A Tottenham ugyanis 30 millió euróért megszerezte a csapattal hosszú ideje szóba hozott Erik Lamelát a Romától. Egyelőre csak az olasz klub erősítette meg hivatalosan a hírt, de mivel a klub múltidőben beszél, így nyugodtan tekinthető véglegesnek.

A Willianről lecsúszott londoniak ugyanis a támadószekciót akarják bebiztosítani a walesi távozása előtt, és az argentin válogatottat szemelték ki. Értesülések szerint az ár 35 millióig is felkúszhat teljesítményfüggő bónuszokkal.

Az ügy tehát láncreakciót indíthat el és zöld lámpát adhat Bale-nek, de a Roma is ezek szerint feltételekhez kötötte a megállapodást, így addig nem adta el tehetségét, míg nem pótolta. Ennek tökéletes bizonyítéka az, hogy a Farkasok Lamela eladásával egyszerre közölték Adem Ljajics érkezését: négy évre, 11 millió euróért.

A 21 éves támadó a Fiorentinában vált létszámfelettivé és került végül Rómába.

Eközben úgy hírlik, hogy a Tottenham nem végzett, és Christian Eriksent is szeretné elhozni az Ajaxból, míg Vlad Chiriches 8 millió eurós érkezése szinte tényként kezelhető a Steauától, ezzel a legdrágább román focista lesz.

Szó, mi szó, pörög az átigazolási piac, de a legnagyobb durranás még hátra van!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu