KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EPT_LONDON"
Szendvicset lopott a póker botrányhőse 2009. október 13. 07:43 Egy éve egy új, eddig ismeretlen figura ütötte fel a fejét a pókeres elitkörökben. A mindössze 25 esztendős Luke Schwartz bokszolókat megszégyenítő önbizalommal beszél magáról, miközben szemrebbenés nélkül kritizálja ellenfeleit. Az nagyképű játékos arca immár akkorára nőtt, hogy a nemrég zárult EPT (European Poker Tour) London helyszínén a büfében úgy érezte, neki ingyen jár a szendvics. A biztonságiak másképp gondolták.
 
Kikapott a magyarverő pókervilágbajnok 2009. október 8. 08:10 Végképp bizonyította a póker világbajnoki címvédője, Peter Eastgate, tavaly novemberi diadala az év legfontosabb versenyén, a WSOP-főversenyén (World Series of Poker) nem a szerencse műve volt. Az viadal utolsó magyarját, Lendvai Tamást a 25. helyen búcsúztató dán profi az EPT London 5,000 fontos NL Hold'em tornáján bombaerős mezőnyben szerezte meg a második helyet, miután a párbajban alulmaradt az amerikai Aaron Gustavsonnal szemben.
 
Elverte a magyar fiút a pókervilágbajnok 2009. október 6. 07:34 Szerencsétlen módon a harmadik forduló utolsó kiesőjeként búcsúzott Lendvai Tamás az EPT (European Poker Tour) londoni 5,000 fontos NL Hold'em főversenyétől hétfőn. A szigetország történetének legnagyobb tornáján az utolsó magyart a világbajnoki címvédő Peter Eastgate gyengítette meg, majd ejtette ki. A honi játékos a 730 fős mezőny előkelő 25. helyén zárt, jutalma 15,600 angol font (4,5 millió forint).
 
Új pókersztár tűnt fel: Teddy Sheringham 2009. október 5. 10:07 Teddy Sheringham két hét alatt második világraszóló pókersikere kapujában áll, ezúttal az EPT (European Poker Tour) londoni 5,000 fontos NL Hold'em főversenyén áll az élmezőnyben, amikor a 730-ból már csak 111-en maradtak. Minden idők legnagyobb brit földön rendezett tornáján a második fordulóból csak egy magyar, Lendvai Tamás lépett tovább, Kaló Dénes és Markovits Ádám búcsúzott.
 
A londoni elittel pókerezik Kaló Dénes 2009. október 4. 21:20 Videókkal! Három magyar jutott tovább a második fordulóba a hatalmas, 730 főt felvonultató EPT (European Poker Tour) londoni 5,000 fontos NL Hold'em főversenyén. A legelőkelőbb helyen Kaló Dénes lépett tovább, de a nemrég Barcelonában 23. helyet szerző Markovits Ádám illetve Lendvai Tamás is második fordulós. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően minden idők legnagyobb brit pókertornáján szerepelnek honfitársaink, jelenleg 318-an vannak versenyben, az első helyezett nem kevesebb mint 850 ezer fontot (251 millió forintot) tehet zsebre.
 
Martin újjászületett a döntő asztalnál 2008. október 6. 18:27 Drámai csatában a sírból feltámadva Michael Martin nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) ötödik szezonjának második állomását Londonban vasárnap éjszaka. Az amerikai, amikor már csak négyen voltak versenyben, alig több mint egy nagyvakra elegendő zsetonnal rendelkezett, a végén mégis megkaparintotta az egymillió fontos fődíjat. A döntő asztalt sokáig honfitársa Eric Liu uralta, ám az ifjú játékos be kellett, hogy érje a negyedik hellyel.
 
Kaló: előbb megerősödött, majd kiesett 2008. október 4. 10:57 Lemaradt a fizetős helyekről Kaló Dénes pénteken az Európai Pókersorozat (EPT) második állomásán Londonban. A magyar játékos jól kezdett, ügyesen gyarapította zsetonjai számát és már a 107 fősre olvadó mezőny első hetven játékosa közé is beverekedte magát. Ekkor egy eddig ismeretlen, szerencsétlen leosztás vetett véget a magyar álmainak, a 98. helyen zárt. Az élen a kanadai Philippe D'Auteuil áll, akit két francia Antony Lellouche és a nyári WSOP-n karkötőt begyűjtő David Benyamine követ.
 
Ismét Kaló tartotta életben a reményt 2008. október 2. 23:58 Csakúgy, mint Barcelonában, az Európai Pókersorozat (EPT) második állomásán, Londonban is Kaló Dénes élte túl az első fordulót, a 158 versenyben maradt játékos közül a 97. helyen áll, 24,500 zsetonnal. Az 5,200 fontos NL Hold'em főversenyen 596 nevezés mellett három magyar próbált szerencsét, azonban a nyáron WPT-karkötőt nyerő Markovits Ádám, a WSOPE-n szenzációs 31. helyen záró Turmezey Péter és Kovács András is korán búcsúzott. A pénteki napot a svéd Erik Sjödin zárta az első helyen, 139,100 zsetonnal.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu