KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVIS_KUPA"
Nyíregyháza ad otthont a Davis-kupának 2012. március 1. 21:10 Nyíregyházán játszik a magyar férfi teniszválogatott a lettekkel április első hétvégéjén, a Davis-kupa Euro-afrikai Zóna II. csoportjában.
 
Federer párosban is bukott, USA örülhet 2012. február 11. 17:39 A pénteki egyesvereségek után Roger Federer és Stanislas Wawrinka egymással párban sem tudott újat mutatni az Egyesült Államoknak a Davis-kupa Világcsoportjának 1. fordulójában, így az amerikai férfi teniszválogatott behozhatatlan előnyre tett szert. A Mike Bryan, Mardy Fish kettős elintézte, hogy a vasárnapi egyeseknek már nem lesz tétjük.
 
Szombaton már ünnepelhetnek a spanyolok 2011. december 2. 22:04 A Spanyolország-Argentína Davis-kupa-döntőben az első nap után a házigazdák 2-0-ra vezetnek, miután a sevillai olimpiai stadion alkalmi salakján előbb Rafael Nadal simán kivégezte Juan Monacót, majd David Ferrer óriási csatában, 4 óra 43 perc alatt 6:2, 6:7, 3:6, 6:4, 6:3-ra győzte le Juan Martín Del Potrót. Így a szombati páros után akár kezdődhet is a spanyol fieszta.
 
Svájc csodát tett, Federer mámorban 2011. szeptember 19. 12:34 Ki tudja, az is lehet, hogy Roger Federer fekvőtámaszokat nyomott, a strandra cipelte a csapatot vagy a földön aludt azért, hogy Stanislas Wawrinkát felrázza, a svájci Davis-Kupa-válogatott mindenesetre csodát tett és feljutott a Világcsoportba. Az európaiakat a sérüléssel küzdött Wawrinka vitte tovább egy olyan meccsen, amelyet sem ő, sem ausztrál ellenfele, az egykori világelső Lleyton Hewitt nem felejt soha.
 
Djokovics feladta, Argentína Dk-döntős 2011. szeptember 18. 16:08 Nem tudta megmenteni a címvédő szerbeket a világelső Novak Djokovics sem, miután 6:7, 0:3-as állásnál feladta a vasárnapi Juan Martín del Potro elleni egyes mérkőzését a Davis-kupa világcsoportjának elődöntőjében. Az argentinok ezzel megnyerték a párharcot és a spanyolokkal találkoznak a fináléban.
 
Még élnek a francia és szerb remények 2011. szeptember 17. 17:32 Egyaránt sima győzelemmel szépített a szombati páros mérkőzésen a francia és szerb teniszválogatott a Davis-kupa Világcsoport elődöntőjében.
 
Davis-kupa: óriási bajban Djokovicsék 2011. szeptember 16. 22:20 Megbosszulta magát, hogy a címvédő szerbek pihentették, és nem nevezték a két pénteki egyéni mérkőzésre a világelső Novak Djokovicsot, hiszen Argentína 2-0-s előnybe került a Davis-kupa Világcsoportjának elődöntőjében.
 
Kiss Sebő megizzasztotta Andy Murrayt 2011. szeptember 16. 21:56 Bár az angol élő közvetítésben három 6:0-s szettet rebesgettek, a világranglistán nem jegyzett Kiss Sebő helytállt, sőt a harmadik szettben megszorongatta Andy Murrayt a Davis-kupa euro-afrikai zónája II. csoportjában a feljutásért vívott találkozón.
 
Nadal és Ferrer átgázolt a franciákon 2011. szeptember 16. 17:29 Fél lábbal a Davis-kupa-fináléban érezheti magát a spanyol teniszválogatott, miután Rafael Nadal és David Ferrer elsöprő győzelmével 2-0-ra vezet a franciák ellen.
 
Andy Murray a mieinket dicséri 2011. szeptember 15. 17:32 Andy Murray már nagyon várja a magyarok elleni Davis Kupa-rájátszást, világ negyedik legjobb teniszezője a Sky Sportson nyilatkozott az esélyekről, a válogatottról és Kis Sebőről is, akivel a második meccsen találkozik majd. A skót fiú meglepően naprakész volt a mieinkből, még dicsért is minket.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu