Kiss Sebő megizzasztotta Andy Murrayt

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 16. 21:56
Bár az angol élő közvetítésben három 6:0-s szettet rebesgettek, a világranglistán nem jegyzett Kiss Sebő helytállt, sőt a harmadik szettben megszorongatta Andy Murrayt a Davis-kupa euro-afrikai zónája II. csoportjában a feljutásért vívott találkozón.


Balázs Attila veresége után a Kellner Ádám betegeskedése miatt kényszerből behívott magyaron volt a sor, a pálya túloldalán pedig a háromszoros Grand Slam-döntős állt.

Bár sokan lesajnálták az elmúlt három évben mindössze három profi mérkőzést lejátszó Kisst, ő bőven helytállt a világranglista negyedik helyezettje ellen.

Az első játszma gyorsan elrepült, a skót esélyt sem adott ellenfelének, az élő közvetítések pedig három 6:0-s játszma lehetőségéről beszéltek. Ez aztán messze nem következett be.

A második szettben már két játékot nyert a tenyeresével szép ütéseket bemutató magyar, majd a harmadikban brékhátrányból felállva rövidítést harcolt ki, igaz azt 7-3-ra elbukta.

A körülményeket ismerve emberfeletti teljesítmény volt ez Kiss Sebőtől, egyben egy életre szóló élmény, ám a lényegen nem változtat, a britek 2-0-ra vezetnek a magyar válogatott ellen és egy győzelemre kerültek a feljutástól.

DAVIS-KUPA, EURO-AFRIKAI ZÓNA, II-ES CSOPORT, 3. FORDULÓ:
Nagy-Britannia-Magyarország 2-0
James Ward-Balázs Attila 6:4, 6:4, 4:6, 6:4
Andy Murray-Kiss Sebő 6:0, 6:2, 7:6 (7-3)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu