Andy Murray a mieinket dicséri

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 15. 17:32
Andy Murray már nagyon várja a magyarok elleni Davis Kupa-rájátszást, világ negyedik legjobb teniszezője a Sky Sportson nyilatkozott az esélyekről, a válogatottról és Kis Sebőről is, akivel a második meccsen találkozik majd. A skót fiú meglepően naprakész volt a mieinkből, még dicsért is minket.


Nem kellett volna, Murray mégis megdicsérte a magyar teniszválogatottat. A skót világsztár hazai pályán ragadhat ütőt Kis Sebő ellen a brit-magyar playoff-összecsapáson pénteken.

"Remek idény van mögöttem, a válogatott viszont mindenekelőtt áll. Mindig nagyszerű a hazádért játszani, ez most sincs másképp - mondta a Sky Sports egyik riporterének a csillag. - Már alig várom, hogy újra itthon játszhassak, a magyar csapat egy erős csapat, de természetesen győzelemre törekszünk. Jó lenne továbbjutni."

Murray előtt le a kalappal, a szimpatikusan nyilatkozó skót naprakész a mieinkből, igaz, leendő ellenfeléről nem sokat tud.

"Kár, hogy két srác lemondta a szereplést, velük még jobbak lettek volna a magyarok. Kis Sebőről viszont sajnos nem sokat tudok, még nem láttam teniszezni, de biztos vagyok abban, hogy jó meccset játszunk majd."

Nagy-Britannia a Braehead arénában fogadja a magyar nemzeti csapatot, kemény pályán - a mieink nagyon ritkán játszanak ilyen felületen.

Balázs Attila játssza a pénteki első egyest a brit James Warddal, a második mérkőzésen Kis Sebő a világranglistán jelenleg negyedik Andy Murray-vel találkozik. Pénteken, magyar idő szerint 15 órakor kezdődik az első egyes, a magyar csapatban Balázs György és Bardóczky Kornél szerepel Balázs Attila és Kis mellett, a briteknél Colin Fleming és Ross Hutchins tagja még az együttesnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megőrülnek a magyarokért Glasgowban
A Davis Kupa euro-afrikai zóna I.csoportjába jutás a tét Glasgowban, ahol a világ jelenlegi egyik legjobb teniszezőjének, a skót Andy Murraynek a vezérletével Nagy-Britannia a magyar válogatottat fogadja. A két ország utoljára...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu