KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CZVITKOVICS PÉTER"
Juhász: Belgium ugródeszka a magyaroknak 2012. február 3. 12:10 A magyar futball csillagai címmel a jelenleg a belga bajnokságban játszó labdarúgókkal rendezett beszélgetést csütörtök este Brüsszelben a helyi magyar kulturális intézet.
 
Elhagyta sztárja a Debrecent! 2011. május 23. 10:34 Czvitkovics Péter négy év után távozik a Debrecentől, pályafutását a belga középcsapat Kortrijkban folytatja – számolt be róla hivatalos közleményben a DVSC. A hatszoros válogatott középpályás régen dédelgetett álma volt, hogy külföldön futballozzon. Az utolsó lökést vélhetően az adhatta meg neki, hogy a debreceniek a korábbi évekkel ellentétben nem léphetnek ki az európai kupaporondra.
 
"A PSV a legjobban támadó csapat!" 2010. október 20. 15:09 Ismét a Lokira, Magyarország és Debrecen büszkeségére figyel a honi - és a holland - futballtársadalom, csütörtökön újabb kiemelkedő találkozó vár Herczeg András együttesére. A magyar bajnokcsapat a Dzsudzsák Balázst is felvonultató PSV Eindhovennel találkozik az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában, sokan az év mérkőzésének várják a kilencven percet. De nem Czvitkovics Péter, aki természetesen nem becsüli le az összecsapás fontosságát, csak éppen hasonló szintre helyezi, mint a Metaliszt Harkiv és a Sampdoria elleni párharcokat. Laczkó Zsolt pedig bízik abban, hogy sikerélménnyel gazdagodik a hajdúsági csapat, de tudja jól, ehhez kiváló teljesítményre lesz szükség.
 
A Loki-középpályás nemes cselekedete 2009. november 18. 17:18 Nemes cselekedetre szánta el magát a DVSC-TEVA középpályása, Czvitkovics Péter, aki egymillió forinthoz jutott, miután megszerezte az első gólt a Bajnokok Ligája csoportkörében. A Cicó becenevű futballista csapattársaival együtt úgy döntött, hogy a pénzt a rákos betegek megsegítésére ajánlja. Az összeg egyik felét a Remény a Leukémiás Gyermekkért Közhasznú Alapítvány, a másikat pedig egy fővárosi, szintén beteg gyerekekkel foglalkozó szervezet kapja meg.
 
Loki-tetkó: a modernkori vérszerződés! 2009. augusztus 27. 09:14 Ünnepi hangulatú, sziklányi lelki tehertől megszabadult, fülig érő szájú debreceni futballistákkal találkozhattunk a keddi, sikeresen megvívott Bajnokok Ligája-rájátszás után a Puskás Ferenc Stadion főépületében. Czvitkovics Péterrel és Leandróval beszélgettünk, s kiderült, a debreceni játékosok modernkori vérszerződést kötnek egymással, hiszen közös tetoválást terveznek. Amúgy örömmel jelentjük, elkelt a brazilból lett magyar brazil szörfnadrágja. Czvitkovics Péter pedig már kívánt is egyet: a Barcelonát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu