A Loki-középpályás nemes cselekedete

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 18. 17:18
Nemes cselekedetre szánta el magát a DVSC-TEVA középpályása, Czvitkovics Péter, aki egymillió forinthoz jutott, miután megszerezte az első gólt a Bajnokok Ligája csoportkörében. A Cicó becenevű futballista csapattársaival együtt úgy döntött, hogy a pénzt a rákos betegek megsegítésére ajánlja. Az összeg egyik felét a Remény a Leukémiás Gyermekkért Közhasznú Alapítvány, a másikat pedig egy fővárosi, szintén beteg gyerekekkel foglalkozó szervezet kapja meg.



Szerdán a DE-OEC Gyermekklinika Onkológiai osztályán gyűltek össze a DVSC-TEVA csapatának játékosai, hogy jelképesen átadják a kuratórium elnökének azt az összeget, amely sok súlyos betegnek nyújt majd segítséget.

„Nagy boldogság számunkra, hogy Czvitkovics Péter és társai nekünk ajánlották az első gólért kapott összeg felét – kezdte Zsupos Sándor, a Remény a Leukémiás Gyermekkért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke a Debrecen hivatalos honlapjának. – A pénz jó helyre megy, olyan eszközöket veszünk majd belőle, amelyek segítik a kis betegek gyógyulását. Az összegből még arra is futja, hogy decemberben megajándékozzuk a gyerekeket.

Dr. Kiss Csongor, a Gyermekgyógyászi Intézet professzora a következő szavakat intézte a fiúkhoz: „Büszkék vagyunk a csapatra, és büszkék vagyunk az első BL-gólra, amely egyben segítséget is jelent számunkra. Köszönjük, hogy egy nagyon sokat szenvedő és sok megpróbáltatásnak kitett gyerekcsoportra gondoltatok.”

Mint ismert, az összeget a sportnapilap ajánlotta fel annak a Loki-játékosnak, aki először betalál BL-meccsen.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu