KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "COPA_DEL_REY"
Pepe ott lesz Barcelonában 2012. január 25. 12:36 José Mourinho elvitte magával Pepét a Barcelona elleni Király Kupa-negyeddöntő visszavágójára.
 
Csodát tett a kicsi a Spanyol Kupában 2012. január 25. 09:12 VIDEÓ! Hihetetlen bravúrt vitt véghez a spanyol harmadosztályban szereplő Mirandés együttese. A spanyol labdarúgó kupasorozat, a Copa del Rey negyeddöntőjének kedd esti visszavágóján egy 92. percben szerzett góllal fordított az Espanyol ellen, ezzel pedig továbbjutott a legjobb négy közé.
 
A Real Madrid már kiállította a kupát 2011. április 22. 11:27 Nem okozott nagy aggodalmakat Sergio Ramos esete a kupával a Real Madrid diadalmas Király Kupa-győzelmét követően, a spanyol válogatott csak viccelődik az egészen. Nem véletlenül.
 
Mondd, te kit választottál? - jegyzet 2011. április 21. 16:23 SZAVAZZ! Távirányítóval a kezemben vakargattam a fejem szerda este. Emitt Barcelona-Real Madrid, amott Tottenham-Arsenal. Nehéz, de nehéz - gondoltam magamban. Nem dolgoztam, otthon voltam. Kupadöntő, vagy Premier League, El Clásico, netán londoni derbi? Nincs jó döntés. Pedig ha tudtam volna...
 
„A Barcelona újra 5-0-ra veri a Realt!” 2011. március 31. 19:27 Sandro Rosell egy picit elragadtatta magát. Barcelona elnöke ugyanis kijelentette: a közelgő spanyol kupa döntőjében is 5-0-ra veri majd meg csapata a nagy rivális Real Madridot.
 
Megvan a kupás El Clásico helyszíne! 2011. február 11. 15:48 Hivatalos, a valenciai Mestallában rendezik a Király Kupa döntőjét április 20-án 22 órától - jelentette be a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) pénteken.
 
Spanyol Kupa: a Sevilla az elődöntőben 2011. január 18. 23:54 A Sevilla rég nem látott szórakoztató és eredményes játékkal 3-0-ra legyőzte odahaza a Villarrealt, ezzel elsőként kvalifikálta magát a labdarúgó Spanyol Kupa elődöntőjébe.
 
A Real egy lépéssel közelebb az álomhoz 2011. január 14. 10:57 José Mourinho az Atlético Madrid elleni spanyol kupanegyeddöntő előtt is kihangsúlyozta, a Real Madrid a szezonban triplázni szeretne: a bajnokság mellett a Bajnokok Ligáját és a Copa del Reyt is szeretné megnyerni. Nos, ez utóbbi álomhoz egy lépéssel közelebb kerültek a blancók, de Sergio Ramos, az egyenlítő találat szerzője szerint a 3-1 ellenére is csak egy apróval.
 
Zakózott, de kupagyőztes lehet a Sevilla 2010. február 11. 11:35 Bár egygólos vereséget szenvedett a Getafe otthonában a Sevilla, 2-0-s hazai sikerének köszönhetően bejutott a Spanyol Kupa döntőjébe. Roberto Soldado szünet után szerzett gólja ugyan megcsillantotta a reményt a kiscsapat számára, ám az andalúz gárda kihúzta a végéig, így ott lesz a fináléban.
 
Agüero-dupla, Atlético-öröm 0-3-ról! 2010. január 15. 10:58 Bravúros teljesítménnyel az első mérkőzésen a másodosztályú Recreativo Huelva otthonában elszenvedett súlyos, 3-0-s vereségre 5-1-es győzelemmel válaszolva jutott a spanyol kupa legjobb nyolc csapata közé az Atlético Madrid csütörtökön késő este
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu