A Real Madrid már kiállította a kupát

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 22. 11:27
Nem okozott nagy aggodalmakat Sergio Ramos esete a kupával a Real Madrid diadalmas Király Kupa-győzelmét követően, a spanyol válogatott csak viccelődik az egészen. Nem véletlenül.


A hátvéd miniblogjában kommentálta a rangos trófea „tragédiáját": „Félreértés történt, nem ejtettem el, magától ugrott le, amikor meglátta a rengeteg éljenző madridi szurkolót:"

A királyi gárda 1-0-s győzelmét követően a futballista
a nagy ünneplés közepette elejtette a serleget. Mivel a sofőr nem vette észre, mi történt, a busz maga alá gyűrte a díjat.

A fotók tanúsága szerint talapzata sérült meg, ám ő és a Madrid szerencséjére készült belőle másolat - árulta el Federico Alegre a díjat készítő ékszerészeti cég tulajdonosa.

„A Real Madrid azóta makulátlan állapotban állíthatja ki szurkolóinak a serleget. Mindig van egy B-terv az ilyen esetekre."

Az együttes hivatalos oldala valóban közölte, csütörtök délután negyed három óta a kupa megtekinthető a Santiago Bernabéu stadionban. 

Így nézett ki a Király Kupa, miután a busz átment rajta  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ramos a mélybe ejtette a kupát - videó
Tizennyolc évet várt a trófea megszerzésére a Real Madrid, ehhez képest csak néhány óráig sikerült megóvni az épségét! A királyi klub labdarúgói a fővárosi ünneplésen nyitott buszról köszöntötték a boldog szurkolókat, egy...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu