Mondd, te kit választottál? - jegyzet

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 21. 16:23
SZAVAZZ! Távirányítóval a kezemben vakargattam a fejem szerda este. Emitt Barcelona-Real Madrid, amott Tottenham-Arsenal. Nehéz, de nehéz - gondoltam magamban. Nem dolgoztam, otthon voltam. Kupadöntő, vagy Premier League, El Clásico, netán londoni derbi? Nincs jó döntés. Pedig ha tudtam volna...


 

A hispán kupadöntő egy félidőnyi előnyt adott a londoni rangadónak, a szünetben mégis el kellett gondolkodnom: mit is válasszak? A sors szeszélye arra kényszerített, hogy valamelyik szupermeccs mellett tegyem le a voksom. Én nem vagyok az a szörfözős, kapcsolgatós típus, meg az egyébként is elrontja a varázst, kizökkent.

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
És Te kit választottál?
Én is ráfáztam, CR7-et, meg Messit 62.4%
 
Bölcsebb voltam, és maradtam Van der Vaarttal, Van Persie-vel 21.9%
 
Hagyjuk már, a Milan-Palermón tapsoltam a játékosoknak 3.9%
 
Az Éden Hotelt néztem az asszonnyal 4.9%
 
Nincs is tévénk, ba... 6.8%
 
A Tottenham-Arsenal még Angliában is ritkán látható iramot, színvonalat és fordulatokat hozott, a semleges szurkolóknak is valódi csemegét nyújtott. A két csapat ölre ment egymással, nem mellesleg már az első félidőben ötször talált be a másik kapujába.

A meccs nagyszerű, a szívem ünneplőben, a hangulatom a tizediken, én tótágast, lehet-e ezt überelni? - kérdezgettem magamtól. A szünetben útelágazódáshoz érkeztem. Régen szórakoztam ilyen jól, de egy Barca-Real kihagyhatatlan. Kupameccs, még jobb, nagyobb és konkrétabb a tét. Vagy éppen ez a baj?

Ej, csak döntöttem - és kapcsoltam. Nem kellett volna. Utólag már tudom, botorságot követtem el. Azt a két csapatot választottam, amely legutóbb kiejtette a Bajnokok Ligájából a sziporkázó első félidőt produkáló két angolt. A logika mezsgyéjén végiglépkedve azt hittem, ez a csata még jobb lesz. 

A megelőlegezett bizalmammal azonban egyik spanyol tünemény sem tudott élni. Szörnyű összecsapást szenvedtem végig, a lefújásakor a fejemet verhettem a falba. Rájöttem ugyanis, hogy egy délibábot nézegettem.

Ekkorra már a reflektorokat is lekapcsolták a White Hart Lane-en.  

És Te kit választottál?

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
CR7 volt a Barca végzete, a Realé a kupa
VIDEÓ! Tizennyolc évet kellett várni a Real Madrid tizennyolcadik Király-kupa-győzelmére, a blancók örömét csak fokozza, hogy az ősi rivális Barcelona ellen ért véget az ínséges időszak. Cristiano Ronaldo 103. percben szerzett...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Őrült Spurs-Arsenal, előzött a Chelsea
VIDEÓ! Lényegében eldőlt az angol bajnokság, az Arsenal bár 3-1-re is vezetett a White Hart Lane-en, végül csak 3-3-ra volt képes (és még annak is örülhet) a 28. fordulóból elhalasztott, egyébként kitűnő mérkőzésen. A...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu