A Real egy lépéssel közelebb az álomhoz

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 14. 10:57
José Mourinho az Atlético Madrid elleni spanyol kupanegyeddöntő előtt is kihangsúlyozta, a Real Madrid a szezonban triplázni szeretne: a bajnokság mellett a Bajnokok Ligáját és a Copa del Reyt is szeretné megnyerni. Nos, ez utóbbi álomhoz egy lépéssel közelebb kerültek a blancók, de Sergio Ramos, az egyenlítő találat szerzője szerint a 3-1 ellenére is csak egy apróval.


"Egy olyan csapat ellen arattunk nagyon fontos győzelmet, amely azért jött a Bernabéuba, hogy az utolsó leheletéig harcoljon a jó pozícióért - nyilatkozta a védő a klub hivatalos honlapján a madridi párharc első mérkőzését követően. - Nyertünk, de ez nem téveszthet meg bennünket. A Calderón nem az a hely, ahol könnyű meccseket játszanak a látogatók. Az Atlético egységes, életveszélyes csapat, száz százalékos koncentrációra lesz szükségünk, ugyanis még korántsem dőlt el a továbbjutás sorsa. A gólomat pedig a nagymamámnak ajánlom."

A Real Diego Forlán góljával került hátrányba - a királyiak mostanában "hobbiból" így kezdik a meccseiket -, ám fantasztikus játékkal, valóságos álomfocival megfordították az állást, s nyertek 3-1-re. Kérdés, az az egy bekapott gól végzetes lesz-e a visszavágón.

"Az első félidőben jobban játszottunk, mint a másodikban - értékelt Mourinho. - Igazán nem jó irányból közelítettük meg a meccset. Az elejét elszúrtuk, nem volt folyamatosság a játékunkban, ám gyorsan korrigáltunk. Én már a 2-1-nek is örültem, de azzal, hogy sikerült még egyszer betalálnunk, még kedvezőbb helyzetbe helyezett bennünket. Viszont nem árt vigyázni a visszavágóval."

A bírókkal szemben mindig kritikus portugál nagy meglepetésre elégedett volt Mateu Lahoz sporttárssal, sőt! "Az Atlético gólját szerintem les előzte meg, de amúgy jól vezette a meccset a bíró. Engedte a nyílt, lendületes futballt. Ide őt nekem minden vasárnap!"

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csatát nyert a Real a madridi derbin
VIDEÓ! Nehéz mérkőzésen szerzett kétgólos előnyt a Real Madrid a városi rivális Atlético ellen a Király Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. A királyiak az első félidőben egy lesről esett góllal hátrányba kerültek, de...
Tovább a teljes cikkhez »
   

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu