KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRISTIAN VIERI"
Kártérítést kap Vieri az Intertől 2012. szeptember 4. 17:04 Az Internazionalénak és az olasz Telecom cégnek összesen egymillió eurós kártérítést kell fizetnie Christian Vieri részére. A milánói bíróság elsőfokú döntése szerint bizonyított, hogy a klub magánnyomozót fogadott fel a játékos több hónapon át tartó megfigyelésére, továbbá a telekommunikációs cég alkalmazottjainak segítségével a telefonját is lehallgatta.
 
Brazíliában folytatja Vieri 2010. december 28. 16:04 Olasz sajtóértesülések szerint szerződést kötött a brazil Boavista futballklubbal Christian Vieri, a visszavonulását több mint egy éve bejelentett korábbi válogatott csatár.
 
Visszatérhet az olasz futball ikonja 2010. december 10. 15:24 Olasz lapértesülések szerint újrakezdheti pályafutását a korábbi kiváló csatár, Christian Vieri. A 37 éves sportembert Brazíliába csábítják – írta a Gazzetta dello Sport.
 
Inter-botrány: Vieri elvenné az aranyat 2010. április 3. 10:08 Elvehetik az Internazionale 2006-os bajnoki címét! Christian Vieri, a klub egykori támadója ugyanis feljelentette az együttest az Olasz Labdarúgó-szövetségnél. A már visszavonult futballista szeretné, ha a Juventus bundázása miatt a kék-feketéknek odaítélt aranyérmet a Roma kapná meg. A korábbi válogatott klasszis szerint lehallgatták a mobilját, amelyért nemcsak az Intert, de a telefontársaságot is beperelte.
 
Hoppá! Brazíliában folytatja Vieri! 2009. november 15. 20:01 Korábbi bejelentésének dacára nem vonul vissza Christian Vieri, az Inter, a Milan, Lazio, a Juventus, az Atlético Madrid és az olasz válogatott korábbi csatára. A 36 éves játékos barátnőjével, Melissa Sattával megérkezett Rio de Janeiróba vasárnap délelőtt, hogy fél évre aláírjon a harmadosztályú Boavistához - értesült a globoesporte.com.
 
Visszavonul az olasz csatárlegenda! 2009. október 22. 16:25 Kész, ennyi volt, szögre akasztja futballcipőjét a 36 esztendős Christian Vieri, az olasz labdarúgás egyik nagy alakja. A 49-szeres válogatott csatár az elmúlt szezon végén hagyta ott az Atalantát, azóta viszont nem talált magának csapatot.
 
Brazíliába igazol a veterán olasz csatár 2009. április 23. 16:25 Ügynöke, Frank Assuncao szerint Brazíliában folytathatja pályafutását a jelenleg klub nélkül lévő volt olasz válogatott labdarúgó, Christian Vieri.
 
Pókerprofinak áll az olasz futballsztár? 2009. április 16. 15:27 Komolyan fontolgatja, pókerprofinak áll a 49-szeres olasz válogatott, Christian Vieri. Köztudott, a 35 éves csatár otthonosan érzi magát a népszerű kártyajátékban, ennek ékes példája, hogy április végén Monte Carlóban az EPT (Európai Pókersorozat) nagydöntőjén egy 4,000 eurós NL Hold'em jótékonysági tornán szerepel. Az Atalantából néhány hónapja távozó és Brazília felé kacsintgató játékos elmondta, egyelőre a labdarúgás a szerelme, de könnyen elképzelhető hamarosan már a kaszinókban riogatja ellenfeleit.
 
Amerikába igazol Christian Vieri 2009. április 7. 16:21 David Beckham után újabb nagy nevet szerezhet meg magának a Los Angeles Galaxy futballcsapata. Meg nem erősített hírek szerint az amerikaiak Christian Vierit szemelték ki maguknak, aki állítólag már el is utazott a tengerentúlra.
 
Az Atalanta megválhat rutinos csatárától 2009. április 1. 16:27 Olasz sajtóértesülések szerint elválnak Christian Vieri és az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) élvonalában szereplő Atalanta útjai.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu