Hoppá! Brazíliában folytatja Vieri!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 15. 20:01
Korábbi bejelentésének dacára nem vonul vissza Christian Vieri, az Inter, a Milan, Lazio, a Juventus, az Atlético Madrid és az olasz válogatott korábbi csatára. A 36 éves játékos barátnőjével, Melissa Sattával megérkezett Rio de Janeiróba vasárnap délelőtt, hogy fél évre aláírjon a harmadosztályú Boavistához - értesült a globoesporte.com.


Október végén még arról adtunk hírt, hogy szögre akasztja futballcipőjét a 36 esztendős Christian Vieri, az olasz labdarúgás közelmúltjának egyik nagy alakja. A 49-szeres válogatott csatár az elmúlt szezon végén hagyta ott az Atalantát, azóta viszont nem talált magának csapatot.

Nos, Vieri sorsa néhány hét alatt 180 fokos fordulatot vett, a brazil sajtó kész tényként kezeli, hogy a Boavistában folytatja, hat hónapra igazol Carioca állam egyik alsóbb osztályába.

Vierinek havi 33 ezer eurónak megfelelő összegből kell eltengődnie Rióban feleségével, saját kocsit bérelnek neki sofőrrel, már új lakhelye is megvan, egy tengerre néző apartman, kilátással a Cukorsüveg-hegyre.

AMIT MELISSA SATTÁRÓl TUDNI ÉRDEMES
A szemtelenül fiatal Melissa táncoslányként, modellként, műsorvezetőként és színésznőként is megismerte egész Itália. Bostonban született, gyermekkorát az Egyesült Államokban és Szardínia szigetén töltötte. Komoly sportmúltja is van, hiszen pályára lépett az olasz női harmadosztályban, karatében pedig tartományi bajnok volt a junioroknál. Tizenhatévesen kezdett modellkedni egy divatügynökségnél Cagliariban, majd több szépségkirálynőválasztáson szerzett nevet magának. 2005-től számos televíziós produkcióban felbukkant Silvio Berlusconi csatornáin és az olasz zeneadó MTV-n, illetve a Fashion Tv-n.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu