Pókerprofinak áll az olasz futballsztár?

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 16. 15:27
Komolyan fontolgatja, pókerprofinak áll a 49-szeres olasz válogatott, Christian Vieri. Köztudott, a 35 éves csatár otthonosan érzi magát a népszerű kártyajátékban, ennek ékes példája, hogy április végén Monte Carlóban az EPT (Európai Pókersorozat) nagydöntőjén egy 4,000 eurós NL Hold'em jótékonysági tornán szerepel. Az Atalantából néhány hónapja távozó és Brazília felé kacsintgató játékos elmondta, egyelőre a labdarúgás a szerelme, de könnyen elképzelhető hamarosan már a kaszinókban riogatja ellenfeleit.


A karrierje legnagyobb sikereit az Interben elérő játékos a Sportweek című magazinnak nyilatkozott terveiről.

 

„Imádok kártyázni (...) De ebben a pillanatban a foci tölti ki mindennapjaimat és csak akkor hagyom abba a játékot, ha meguntam. Amikor visszavonulok, könnyen elképzelhető profi pókeresnek állok” – nyilatkozta az olasz támadó.

 

Sejtelmes mondatok ide, foci iránti szerelem oda, hamar tettekben nyilvánulnak meg Vieri szavai. Április végén Monte Carlóban egy jótékonysági versenyen ülnek asztalhoz neves személyiségek és profi pókerjátékosok, köztük a talján labdarúgó. A teljes befolyt összeget a súlyos problémákkal küzdő szudáni Darfur kapja.

 

Néhány Franciaországban neves rögbis mellett biztosan tiszteletét teszi a híres spanyol, Poli Rincon, a teniszlegenda, Boris Becker illetve a népszerű kártyajáték legjobbjai, így Annie Duke, a világbajnoki címvédő Peter Eastgate, Daniel Negreanu, Joe Hachem és Vanessa Rousso.

 CHRISTIAN VIERI LEGSZEBB GÓLJAI AZ INTERBEN

$$fhvideo:98311$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu