KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHICAGO_FIRE"
A Chicagóban folytatja a vb-ezüstérmes 2012. március 8. 13:16 Az észak-amerikai ligában (MLS) szereplő Chicago Fire-nél folytatja pályafutását Arne Friedrich, a németek 82-szeres válogatott labdarúgója. A 32 éves hátvéd csütörtökön jelentette be, hogy egy idényre szóló megállapodást írt alá új klubjával.
 
Az MU-hoz küldenék az ifjú kapust 2011. november 1. 15:44 Tengerentúli hírek szerint az MLS-ben érdekelt Chicago Fire azt szeretné, ha Sean Johnson a közeli heteket Angliában, jelesül a Manchester Unitednél töltené.
 
Klubot cserélhet az MU klasszisa 2011. október 5. 09:54 Angliai lapértesülések szerint elképzelhető, hogy nem a Manchester Unitedben fejezi be pályafutását a védelem egyik rutinos klasszisa, Rio Ferdinand. A 32 éves játékost ugyanis a tengerentúlra csábítják.
 
Csak a szünet után gálázott a United 2011. július 24. 01:02 Három mérkőzés, három könnyed győzelem, 14-2-es gólkülönbség. Így fest a Premeir League-címvédő, BL-döntős Manchester United eddigi mérlege az Egyesült Államokban, de harmadikra egy kemény, a Chicago Fire alaposan megnehezítette a dolgát. A hazai együttes az első félidő után vezetett, de a szünet után becserélt Wayne Rooney, Rafael és Nani is betalált, így kialakult a 3-1-es végeredmény.
 
Man. United: De Gea szombaton debütál 2011. július 22. 15:34 Eljött a nagy nap a 20 esztendős David de Gea számára, Sir Alex Ferguson menedzser megerősítette, ő áll majd a Manchester United kapujában a magyar idő szerint szombat esti felkészülési mérkőzésén a Chicago Fire ellen.
 
Beckham szögletből talált be - videó! 2011. július 10. 12:28 Zajlik az élet David Beckham körül! Neje, Victoria bármelyik napon életet adhat negyedik gyermeküknek, szombaton William herceggel és feleségével, Kate Middletonnal társalgott, most pedig saját maga is alakított egyet az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A Los Angeles Galaxy éjszakai Chicago Fire elleni 2-1-re megnyert összecsapásán egyenesen szögletből tekert a kapuba, a hálóőr hathatós közreműködésével.
 
A svéd modell is Amerikában maradt 2010. augusztus 3. 16:56 Egy idény elteltével elköszönt a Seattle Sounderstől Freddie Ljungberg.
 
Folytatta menetelését a Columbus Crew 2008. november 14. 09:35 A Chicago Fire legyőzésével megnyerte a keleti főcsoportdöntőt a Columbus Crew, így fennállása során először bejutott az amerikai labdarúgó-bajnokság (Major League Soccer) fináléjába. Bár a vendég chicagóiak Brian McBride révén még vezettek, Chad Marshall és Eddie Gaven a második félidőben fordítani tudott. A Columbus ellenfele a New York Red Bulls vagy a Real Salt Lake lesz a döntőben.
 
Elégett a New England a chicagói tűzben 2008. november 7. 08:57 Elsőként a Chicago Fire jutott be a főcsoportdöntőbe az amerikai labdarúgó-bajnokság (Major League Soccer) rájátszásában. Denis Hamlett együttese ugyanis az egy héttel korábban idegenben elért 0-0 után hazai pályán 3-0-ra lelépte a New England Revolutiont, amely az előző két évben egyaránt eljutott a nagydöntőig, ám ott mindkétszer kikapott a Houstontól.
 
Bűnrossz meccsel indult el a rájátszás 2008. október 31. 08:42 Könnyen felejthető mérkőzésen 0-0-s döntetlent játszott egymással Foxborough-ban a New England Revolution és a Chicago Fire az amerikai labdarúgó-bajnokság (Major League Soccer) rájátszásában, a keleti főcsoport elődöntőjének első meccsén. Helyzetet szinte nem is láthatott az 5221 néző, gólt meg végképp nem, mindössze Brian McBride lesről esett találatát lehet feljegyezni.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu