Bűnrossz meccsel indult el a rájátszás

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 31. 08:42
Könnyen felejthető mérkőzésen 0-0-s döntetlent játszott egymással Foxborough-ban a New England Revolution és a Chicago Fire az amerikai labdarúgó-bajnokság (Major League Soccer) rájátszásában, a keleti főcsoport elődöntőjének első meccsén. Helyzetet szinte nem is láthatott az 5221 néző, gólt meg végképp nem, mindössze Brian McBride lesről esett találatát lehet feljegyezni.


 

 

MAJOR LEAGUE SOCCER, KELETI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS:
NEW ENGLAND REVOLUTION - CHICAGO FIRE 0-0
Foxborough, Gillette Stadion, 5221 néző, vezette: Alex Prus
New England Revolution: Matt Reis - Chris Albright, Michael Parkhurst, Jay Heaps, Chris Tierney - Sainey Nyassi, Shalrie Joseph, Jeff Larentowicz, Mauricio Castro (Wells Thompson, 86) - Kenny Mansally, Kheli Dube.
Vezetőedző:  Chris Nicol
Chicago Fire: Jon Busch - Brandon Prideaux, Wilman Conde, Bakary Soumare, Gonzalo Segares - Chris Rolfe (Mike Banner, 85), Logan Pause, John Thorrington, Justin Mapp - Cuauhtemoc Blanco, Brian McBride.
Vezetőedző: Denis Hamlett 
Sárga lap: Mansally (42.), Castro (73.) ill. Soumare (16.), Pause (59.), Blanco (69.)

A New England háza táján nagy várakozások előzték meg a rájátszás rajtját, hiszen a massachusettsi alakulat az előző két évben a döntőig jutott, igaz, mindannyiszor veszített a Houston Dynamo ellen.


Így, hazai pályán csak a győzelem volt elfogadható a Chicago ellen, és ez nem is tűnt lehetetlen küldetésnek: a New England ugyanis tizenhárom mérkőzés óta veretlen volt otthon a rájátszásban.


Ennek ellenére a vendéglátó együttes nem szállította a várt rohamokat, sőt, helyzeteket is alig tudott kialakítani Jon Busch hálója előtt. Igaz, Chris Nicol edzőnek sérülések és eltiltások miatt rendesen át kellett alakítania a kezdőcsapatát.


A Chicago jórészt a védekezésre rendezkedett be, és csak egy-egy jobbára veszélytelen ellencsapással próbálkozott. Pedig támadósorukban két – igaz, pályájuk csúcsán már túllévő – klasszis volt felfedezhető, a mexikói cselkirály, Cuauhtémoc Blanco, valamint a sokáig Angliában légióskodó fejeskirály, Brian McBride személyében.


Utóbbi egyébként egyszer betalált a hálóba Justin Mapp beadása után, ám ezt asszisztense jelzésére érvénytelenítette Prus játékvezető.


A mérkőzés végül gólnélküli döntetlennel zárult, legközelebb Chicagóban csapnak össze a felek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu