KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERZI_SANDOR"
A válogatottnál járt Csányi Sándor 2010. augusztus 11. 09:01 Egervári Sándor szövetségi kapitány kora este a Wembley-stadionban tartott edzést a válogatott tagjainak, ezt megelőzően Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, és Berzi Sándor alelnök látogatták meg az együttest.
 
Koemannal jövő héten találkozik Csányi 2010. július 6. 17:02 Életem legnehezebb megbízatása ez - ismételte önmagát Csányi Sándor az MLSZ újdonsült elnöke. Célja, hogy rend legyen a magyar fociban, emelkedjen az igazolt labdarúgók, az edzők és a játékvezetők száma. A bankvezér ennek érdekében ingyenessé tenné az edző és a játékvezető képzést. Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal majd csak a jövő héten veszi fel a kapcsolatot az OTP vezérigazgatója. Reális célként a 2016-os Eb-re való kijutás fogalmazódott meg.
 
Az MLSZ tovább háborúzik Berzi Sándorral 2009. május 4. 18:25 Lassan tragikomédiába fullad a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kontra Berzi Sándor „háború”, hiszen a két fél csatározása újabb fordulatot vett: az MLSZ legújabb döntése hatályon kívül helyezte Berzi Sándor korábbi főtitkár százezres büntetését, valamint két hónapra szóló eltiltását a sportszakmai tevékenységtől, ám ez még koránt sem jelenti azt, hogy az FC Fehérvár ügyvezető igazgatója vissza is kapta a büntetésként és fellebbezésként befizetett 300 ezer forintját.
 
Mezey és Berzi miatt MLSZ-bosszú? 2009. április 14. 16:39 Nem csitulnak a kedélyek a Fehérvár-Honvéd (0-2) labdarúgó NB I-es bajnokit követően sem, hiszen a Sóstói Stadionban már közvetlenül a mérkőzés lefújását követően arról suttogtak: az MLSZ a bírókon keresztül „nyomja” a Vidit, s ameddig a Berzi-Mezey páros Székesfehérvárott tevékenykedik, nem terem sok babér a csapatnak.
 
Magyar résztvevő az MU - Porto meccsen 2009. április 5. 21:38 Bár magyar játékos nem érdekelt, egy sportvezetőnk mégis ott lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi negyeddöntőjében, a Manchester United - FC Porto összecsapáson.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu