A válogatottnál járt Csányi Sándor

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 11. 09:01
Egervári Sándor szövetségi kapitány kora este a Wembley-stadionban tartott edzést a válogatott tagjainak, ezt megelőzően Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, és Berzi Sándor alelnök látogatták meg az együttest.


Csányi Sándor a válogatott ebédjét követően látogatta meg a csapatot, és a vizitálás során rövid beszédet is tartott a futballistáknak. A szövetség első embere többek között elmondta: hosszú távon számol a nemrégiben kinevezett szakmai stábbal, és hisz abban, hogy a válogatott eredményei is javulnak majd a jövőben. E cél érdekében olyan labdarúgókra van szükség a nemzeti együttesben, akik minden körülmények között a maximumot adják a válogatottban, és kiérdemlik, hogy a címeres mezben futballozhatnak.

A londoni idő szerint 19 órakor kezdődő edzésen a keret minden játékosa részt vett, a szakmai stáb már a holnapi meccs jegyében gyakoroltatta a taktikai elemeket futballistáival.

A tréninget megelőzően Egervári Sándor és Gera Zoltán vett részt válogatottunk sajtótájékoztatóján. A szövetségi kapitánytól az újságírók először azt kérdezték, hogy milyen érzés első alkalommal felkészíteni az együttest, mire Egervári Sándor elmondta: kellő rutint szerzett már edzői pályafutása során, ezért nem izgul a találkozó kapcsán, inkább a mérkőzés után lesznek álmatlan éjszakái, mert akkor már folyamatosan a látottak elemzése foglalja le gondolatait. A szakvezető hozzátette: csupán két napig tudott együtt készülni a csapat, ezért ő maga is kíváncsian várja, mit lát majd játékosaitól a pályán, és úgy érzi, a futballisták kellő összpontosítással és bizonyítási vággyal várják a találkozót.

Gera Zoltánt az angol válogatott vb-teljesítményéről faggatták, s válogatottunk csapatkapitánya elmondta, továbbra is a világ egyik legjobb csapatának tartja holnapi ellenfelünket. Felvetődött az angol bajnokságban sokak által javasolt téli szünet témája is, a Fulham futballistája ezzel kapcsolatban kijelentette: ő maga szívesen játszik télen is mérkőzéseket a Premiershipben. Támadónk ezt követően újságírói kérdésre Bobby Zamoráról beszélt, és úgy fogalmazott, büszke, hogy egy ilyen remek futballistával szerepelhet egy csapatban, az angol válogatottbeli debütálására készülő csatárral kiválóan megértik egymást a pályán, és - a holnapi összecsapást leszámítva - szívből drukkol a sikereiért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Angol-magyar előtt: „Drukk? Nincs!”
Nem izgul az angolok elleni szerdai barátságos mérkőzés előtt Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya, aki bízik benne, hogy remek főpróbát tart csapata az Eb-selejtezőkre. Csányi...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu