KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_BARCELONA"
Rafa Nadal visszahódította Barcelonát 2011. április 24. 18:08 Pályafutása során hatodszor maradt veretlen Rafa Nadal a barcelonai ATP 500-as Grand Prix-n, a döntőben, csakúgy mint egy hete Monte Carlóban, most is David Ferrer próbálta megállítani, de egy óra negyvenkilenc perc alatt a világelső nyert 6:2, 6:4-re. Nadal ezzel két hét alatt 1500 világranglistapontot gyűjtött, őrzi 2009 júniusa óta tartó salakos veretlenségét, és legközelebb a madridi Mastersen lép pályára, természetesen címvédőként.
 
Még egy „Clásico” Barcelonában 2011. április 23. 17:50 Monte Carlo után Barcelonában is összejött a spanyol álomfinálé. A világelső Rafa Nadal és a negyedik kiemelt David Ferrer dönthet egymás között a trófea sorsáról az 1,55 millió dollár összdíjazású salaktorna vasárnapi döntőjében. Ivan Dodig, az idény egyik felfedezettje nem okozott csalódást szombaton, de így sem tudta igazán megnehezíteni a mallorcai dolgát a négy között. Nadal ötszázadik győzelmét aratta pályafutása során.
 
Besétált a negyeddöntőbe Nadal 2011. április 21. 16:40 Tovább folytatódott a Nadal-gála Barcelonában (1.55 millió dollár, salak), ahol csak hat játékon keresztül volt méltó partner a világelső számára a kolumbiai Santiago Giraldo a nyolcaddöntőben. A francia Gael Monfils ellen már nem lesz ilyen könnyű dolga az ötszörös barcelonai bajnoknak.
 
Álomkezdés Nadaltól Barcelonában 2011. április 20. 16:25 Egy óra, öt perc alatt elintézte első ellenfelét Rafa Nadal a barcelonai 500-as ATP-verseny (salak, 1.55 millió dollár) második fordulójában. A világelső 6:1, 6:1-gyel lépte le honfitársát, Daniel Gimeno-Travert és a kolumbiai Santiago Giraldo ellen folytathatja a negyeddöntőbe jutásért.
 
Murray-vel kibabrált a könyöke 2011. április 19. 23:04 Könyöksérülésre hivatkozva az utolsó pillanatban elállt a részvételtől a barcelonai ATP-torna (salak, 1.55 millió dollár) harmadik kiemeltje, a brit Andy Murray. Rafa Nadal honfitársa, Daniel Gimeno-Traver ellen kezd a második körben, Robin Söderlingnek a horvát Ivan Dodigot, David Ferrernek az argentin Carlos Berlocq-ot "sodorta útjába a szél".
 
Az ötödik siker felé menetel Rafa Nadal 2009. április 25. 18:12 Nem okozott csalódást az őt éltetőknek a világelső Rafael Nadal, hiszen két játszmában legyőzte az orosz Nyikolaj Davigyenkót Barcelonában az 1,995 millió euró összdíjazású salakpályás tenisztorna elődöntőjében. Ha a vasárnapi fináléban nyer, Monte Carlóhoz hasonlóan ötödször diadalmaskodna a barcelonai tornán is. A spanyol házidöntőről a másik meccsen David Ferrer gondoskodott, aki három szettben múlta felül Fernando Gonzálezt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu