Murray-vel kibabrált a könyöke

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 19. 23:04
Könyöksérülésre hivatkozva az utolsó pillanatban elállt a részvételtől a barcelonai ATP-torna (salak, 1.55 millió dollár) harmadik kiemeltje, a brit Andy Murray. Rafa Nadal honfitársa, Daniel Gimeno-Traver ellen kezd a második körben, Robin Söderlingnek a horvát Ivan Dodigot, David Ferrernek az argentin Carlos Berlocq-ot "sodorta útjába a szél".


"Az orvosok tanácsára lemondtam az indulást a Trofeo Conde de Godón, mivel megsérült a könyököm. Négy-vagy öt napot pihennem kell" - nyilatkozta a skót kedd délután, nem sokkal azt követően, hogy fájdalmai jelentkeztek a Real Club de Tenis pályáján tréning közben.

Különösen az adogatással volt gondja 72 órával azután, hogy maratoni csatában kikapott Monte Carlóban a későbbi győztes Nadaltól. 

Murray nem kockáztatott, a május 22-én induló Roland Garrosra már teljes vértezetben akar hangolni Madridban és Rómában. Helyét a német Mischa Zverev vette át a főtáblán.

A keddi játéknapon az is kiderült, hogy honfitársa, Daniel Gimeno-Traver ellen kezd a második körben a toronymagas favorit Rafa Nadal, a további nagyágyúk közül Robin Söderlingnek a horvát Ivan Dodigot, David Ferrernek az argentin Carlos Berlocq-ot "sodorta útjába a szél".

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu