KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALEX_SONG"
Songot visszaküldte a Barca Londonba! 2014. augusztus 30. 16:22 A Barcelona egy szezonra kölcsönadta Alex Songot az angol élvonalbeli West Ham labdarúgócsapatának! A játékost a Southampton elleni hazai találkozó előtti percekben már be is mutatták a közönségnek.
 
Alex Song: vissza a PL-be? 2013. október 23. 16:33 Alex Song fontolóra vette, hogy elhagyja a télen a Barcelonát a több játéklehetőség reményében, és visszatér a Premier League-be - írja a The Mirror.
 
Alex Song a Barcelona játékosa! 2012. augusztus 18. 18:14 Robin van Persie után Alex Songot is elveszítette az Arsenal, amelynek a PL-fordulóban sem volt jó napja, 0-0-t játszott a Sunderlanddel a nyitányon, Londonban. A kameruni válogatott belső középpályásért 19 millió eurót fizet a Barcelona.
 
Új csapatkapitány, új tízes, Song mehet 2012. augusztus 17. 15:26 Thomas Vermaelen lesz az Arsenal új csapatkapitánya, Robin van Persie mezét pedig Jack Wilshere kapja meg, derült ki Arsene Wenger sajtótájékoztatóján, amelyet a szokásos időben, egy nappal csapata soron következő bajnokija előtt tartott Londonban.
 
Song karnyújtásnyira a Barcelonától 2012. augusztus 16. 15:18 A goal.com áttörésről számolt be az Alex Songról folytatott tárgyalások kapcsán: a Barcelona megadja az Arsenalnak, amit kér, és átutalja a szóban forgó 15 millió fontot. A kameruni labdaszerző lehet öt év alatt a negyedik játékos, aki az Emiratesből a Nou Campba cuccol át.
 
Song a Barcához akar menni 2012. augusztus 13. 21:45 Alexandre Song szíve szerint a Barcelonához igazolna, így nyilatkozott legalábbis az Arsenal-szűrő egyik jó barátja, Carlos Kameni. A két labdarúgó együtt nyaralt, úgyhogy a Málaga kapusának információi meglehetősen frissek.
 
Barton megúszta, az arsenalosok nem 2011. augusztus 16. 14:35 Nem csak a pályán, hanem az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága előtt is megúszta a büntetést Joey Bartont. A Newcastle fenegyerekének lábát megtaposó Alex Song és a neki pofont lekeverő Gervinho 3-3 mérkőzéses eltiltást kapott.
 
Börtönbe kerülhet az Arsenal sztárja 2011. július 5. 10:01 Egy percnyi nyugta sem lehet Arsene Wengernek, pedig éppen elég dolga akad a nyári átigazolási időszakban, hiszen több sztárja is el akarja hagyni az Arsenalt. De akad olyan labdarúgó is, aki saját felelőtlensége miatt kerülhet ki az együttesből, ráadásul nem is egy másik csapat kedvéért …
 
Megbüntették az Arsenal középpályását 2011. június 26. 18:46 Nem maradt következmény nélkül az Arsenalban szereplő Alex Song barátságtalan „cselekedete”: a Kameruni Labdarúgó-szövetség 1350 fontnak megfelelő összegre büntette.
 
Fabregas kidőlt, három társa kérdéses 2010. november 2. 12:06 Beigazolódtak az előzetes félelmek, Cesc Fabregas kihagyja az Arsenal szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzését a Sahtar Donyeck otthonában - jelentette be Arsene Wenger menedzser, aki elárulta, három másik középpályása is kérdőjeles az összecsapás előtt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu