Song a Barcához akar menni

Létrehozva: 2012. augusztus 13. 21:45
Alexandre Song szíve szerint a Barcelonához igazolna, így nyilatkozott legalábbis az Arsenal-szűrő egyik jó barátja, Carlos Kameni. A két labdarúgó együtt nyaralt, úgyhogy a Málaga kapusának információi meglehetősen frissek.


 

Alex Songot néhány hete már kerülgeti a Barcelona, az Arsenal azonban nem enged, és csak csillagászati összegért mondana le a védekező középpályásról.

A 24 éves szűrőre pedig hatalmas szükség lenne, hiszen Sergio Busquets „tartalékja”, Seydou Keita nyáron Kínába szerződött.

Songnak állítólag nem lenne ellenére a klubcsere, erről barátja, a Málaga kapuját védő Carlos Kameni beszélt a Cope Catalunyának.

„Együtt nyaraltunk. Song szívesen menne a Barcelonához, de bármelyik játékos így van ezzel. Mindannyian tudjuk, a Barcelona milyen típusú labdarúgókat kedvel, és ő ilyen” – fogalmazott a szintén kameruni hálóőr.

„Hasonlít Yaya Touréhoz, de sokkal mobilisabb, és remekül passzol. Komplex játékos. Ráadásul folyamatosan fejlődik, az előző két évem egészen elképesztő.”

„Mentálisan nagyon erős gyerek, a fejében minden rendben van. Folyamatosan fejlődni akar, odafigyel mások véleményére, és dolgozik a gyengeségein.”

És Kameni csak folytatta és folytatta a dicséretözönt: „Nagyon keményen edz, és sokoldalú játékos, ami remek csapatemberré teszi.”

Innen már csak egy lépés, hogy a kapus Song ügynöke legyen, de talán a jelenlegi is el tudja intézni a barcelonai üzletet. Napokon belül tisztán láthatunk, de akár augusztus legvégéig is elhúzódhat a mizéria.

Címkék: alex_song
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu