Song karnyújtásnyira a Barcelonától

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 16. 15:18
A goal.com áttörésről számolt be az Alex Songról folytatott tárgyalások kapcsán: a Barcelona megadja az Arsenalnak, amit kér, és átutalja a szóban forgó 15 millió fontot. A kameruni labdaszerző lehet öt év alatt a negyedik játékos, aki az Emiratesből a Nou Campba cuccol át.


 

A Barcelona alelnöke, Josep Maria Bartomeu a napokban Londonba utazott, hogy Alex Songról tárgyaljon, és a goal.com úgy értesült, célját már el is érte.

Az Arsenal állítólag ragaszkodott ahhoz, hogy 15 millió fontnál kevesebbért nem adja el alapemberét, és a katalánok kénytelen-kelletlen, de megadják, amit a tárgyaló fél követel.

A hír egyenesen leforrázhatja az Ágyúsok híveit azt követően, hogy szerda este már-már hivatalossá vált, hogy Robin van Persie a Manchester Unitedbe szerződik.

Song ráadásul a napokban kifejtette, nagyon jól érzi magát Londonban; idézzük is fel a Sky Sportsnak napokban tett nyilatkozatát:

„Nem fogok hazudni, hallottam az érdeklődésről, de az Arsenalnál vagyok, és boldog vagyok az Arsenalnál. A Barcelona a világ legjobb csapata, és a pletykák csak folytatódnak, amíg le nem zárul az átigazolási időszak.”

Amúgy a menedzser, Arsene Wenger is világossá tette, hatalmas szüksége van a kamerunira, és figyelmeztetett, a spanyol sajtó előszeretettel ír arról, ami épp eszébe jut…

A játékos ehhez képest engedélyt kapott arra, hogy az őt érintő kérdésekben nekiállhasson egyezkedni a katalánokkal.

A szűrő lehet egyébként öt év alatt a negyedik labdarúgó, aki az Arsenaltól közvetlenül a Barcához igazol (Thierry Henry, 2007; Alekszandr Hleb, 2008; Cesc Fabregas, 2011).

Címkék: alex_song
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu