Börtönbe kerülhet az Arsenal sztárja

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 5. 10:01
Egy percnyi nyugta sem lehet Arsene Wengernek, pedig éppen elég dolga akad a nyári átigazolási időszakban, hiszen több sztárja is el akarja hagyni az Arsenalt. De akad olyan labdarúgó is, aki saját felelőtlensége miatt kerülhet ki az együttesből, ráadásul nem is egy másik csapat kedvéért …


A legfrissebb londoni hírek szerint Alex Song nem csak a nyári meleg miatt izzadhat, sokkal komolyabb oka van az izgalmaknak. A 23 éves kameruni középpályás néhány hete hazájában pihent, és állítólag megütött egy diákot Doulában. A játékos ugyan nem tartóztatta le a rendőrség, de augusztus 18-án meg kell jelennie a helyi ügyészségen, hogy számot adjon a történtekről.

Alex Song állítja, június 7-én hozzá sem ért az egyetemistához a tömegverekedés során.

De Ludovic Achille Mouaha azt vallotta, barátnője kapcsán került bajba.

„Kiment a mosdóba, de negyedóra múlva sem tért vissza. Ekkor utánamentem, hogy megtudjam, mi történt. Két testőr állta az utamat, nem engedtek be a mosdóba, mert elmondások szerint Alex Song is ott tartózkodott. Utána kijött a labdarúgó,. Láthatóan mérges volt. Váratlanul megtámadtak, végül a kórházban kötöttem ki” – jelentette ki a diák.

Alex Song védekezése szerint Ludovic Achille Mouaha robbantotta ki a perpatvart az autogramm-vadász rajongók között, a testőrök csak a rendet próbáltak fenntartani. Eközben csattant el egy-két pofon - állítja az Arsena-sztár "kiscsapata".
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu