KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALBERT RIERA"
Nagy igazolások Törökországban 2011. szeptember 3. 13:49 Hivatalos: a Fenerbahce kölcsönvette a Juventus svájci válogatott balbekkjét, a 25 éves Reto Zieglert. A rivális Galatasaray is izmosodott: Albert Riera akadt a hálójába.
 
Hivatalos: Píreuszban a Pool szélsője 2010. július 23. 18:55 Péntek délután hivatalos honlapján bejelentette Albert Riera leigazolását a Megyeri Balázst foglalkoztató Olympiakosz labdarúgócsapata. A 28 éves futballista érkezését valóságos népünnepély fogadta Píreuszban.
 
Görögországba tart a liverpooli szélső 2010. július 17. 10:08 Kész a görög élvonalban szereplő Olympiakosz színeiben folytatni pályafutását a Liverpool szélsője, Albert Riera - adta hírül a skysports.com
 
Van visszaút a Pool szélsőjének? 2010. április 2. 14:47 Kútba fulladt Albert Riera átigazolása a Szpartak Moszkvához, s a kegyvesztetté vált spanyol szélső most visszakéredzkedne Rafael Benítez csapatába. Elmondta, büszke arra, hogy a Liverpool futballistája lehet...
 
Pool-CSZKA üzlet: a tavasz átigazolása! 2010. március 23. 13:00 Megszabadul Albert Rierától a Liverpool, amely elfogadta az orosz BL-negyeddöntős CSZKA Moszkva hatmillió fontos ajánlatát. Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint már a hétvégén klubot válthat Rafael Benítez kritikusa.
 
Újabb sérültek: nehéz helyzetben a Pool 2009. november 12. 10:18 Egyre nehezebb helyzetbe kerül Rafa Benítez. A Liverpool menedzsere újabb két játékosát vesztette el sérülés miatt a következő hetekre. Josszi Benajun és Albert Riera akár egy hónapot is kihagyhatnak.
 
A spanyolok jobbak, mint az Aranycsapat 2009. június 9. 19:55 A spanyol labdarúgó-válogatott átadta a múltnak az Aranycsapat legendás, ötvenes években felállított győzelmi rekordját. A pirosmezesek kiütéses győzelemmel iratkoztak fel a futball történelemkönyvének aranybetűs lapjaira, hat-nullával semmisítették meg Azerbajdzsánt idegenben. Ezzel egymás után 32-edszer nyertek, ami még soha, egyetlen válogatottnak sem sikerült Európában. Az Aranycsapathoz hasonló teljesítményre korábban a kilencvenes évek elején az argentinok is képesek voltak, de ők csak beállítani tudták a csúcsot.
 
Vesekőre legjobb gyógyír egy Pool-siker! 2008. december 26. 17:53 Persze egy kiváló orvosi stáb és egy sikeres beavatkozás is segíthet, de a vesekővel nemrégiben megműtt Rafa Benítez számára egy fölényes Liverpool-diadal visz mindent. A spanyol hadvezér ugyanis már a helyszínen láthatta, amint játékosai 3-0-ra páholták el a Boltont az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában - ezzel a vörösök visszavették a Chelsea-től az első helyet a tabellán. Közben a Manchester City 5-1-re gázolta el a Halmosi Pétert ezúttal nélkülöző Hull Cityt. Fülöp Márton második meccsén maradt kapott gól nélkül a Sunderlandben. Bővebben hamarosan...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu