Pool-CSZKA üzlet: a tavasz átigazolása!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 23. 13:00
Megszabadul Albert Rierától a Liverpool, amely elfogadta az orosz BL-negyeddöntős CSZKA Moszkva hatmillió fontos ajánlatát. Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint már a hétvégén klubot válthat Rafael Benítez kritikusa.


Albert Riera kedden állhatna újra edzésbe Melwoodon, az elmúlt egy hétben a klub által kiszabott eltiltását töltötte, miután kivont karddal támadt rá Benítezre - a Radio Marcának adott interjújában.

A Liverpoolt süllyedő hajónak nevezte, míg a spanyol mester szerinte egy elefántcsonttoronyban ül, ami miatt komoly bajok vannak a csapaton belüli kommunikációval.

A 27 éves szélső nyilván megelégelte azt, hogy ebben a szezonban már csak elvétve számol vele a kezdőcsapatban Benítez, hiszen így vajmi kevés esélye van arra, hogy ott lehessen a spanyol vb-keretben.

A híek szerint azonban Riera már nem sokat fog labdázni Gerrardékkal, a Pool ugyanis pénzzé teszi, éppen azt a nyolcmillió eurót kérik érte, amennyiért 2008-ban az Espanyoltól szerződtették. 

A BL-negyeddöntős CSZKA Moszkva kapva kapott az alkalmon, és ha minden igaz, a hétvégén már nyélbe is ütik az üzletet. A lehetőség adott, hiszen Oroszországban április nyolcadikán zárul az átigazolási időszak.

Andrea Dossena és Andreij Voronyin után ő lehet a következő távozó idén, hármójukból összesen 13,5 millió eurót kasszírozhatnak a Vörösök, ha azonban nem jut be a BL-be a csapat, elképzelhető, nem erősítésekre kell költeni ezt az összeget.

RIERA LEGSZEBB PILLANATAI A LIVERPOOLBAN

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megtörte a Pool-átkot a Man. United
Gólvideókkal! Sorozatban három elveszített bajnoki után 2-1-re legyőzte mumusát, a Liverpoolt a Manchester United a Premier League 31. fordulójának slágermérkőzésén. Fernando Torres gyors góljára Wayne Rooney válaszolt, majd a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu