Nagy igazolások Törökországban

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 3. 13:49
Hivatalos: a Fenerbahce kölcsönvette a Juventus svájci válogatott balbekkjét, a 25 éves Reto Zieglert. A rivális Galatasaray is izmosodott: Albert Riera akadt a hálójába.


Reto Ziegler a Sampdoria mezét cserélte zebracsíkosra a nyáron, miután lejárt a szerződése, de nem tudta meggyőzni az új vezetőedző Antonio Contét arról, hogy helye van a csapatban. A Trabzonspor is vitte volna, ám nemet mondott a szerződésre a helvét.

A bundabotrányba keveredett törökök hatszázezer eurót is letettek az asztalra a játékosért, amellett, hogy állják a védő teljes fizetését a szezonban. Opciós jogról nem szólnak a hírek.

Nem követte Ziegler példáját a Juve brazil-olasz ásza, Amauri, aki  élből elutasította az isztambuliak ajánlatát. "Ha csak a pénzen múlott volna, váltott volna. Már szerdán meghozta a döntését, miszerint marad a Juventusban" - nyilatkozta a támadó ügynöke a Tuttosportnak.

Ha már a török piac, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy újabb nagy fogást könyvelhetett el a Galatasaray. Elmander, Muslera és Eboué után a görög Olympiakosz szélsője, Albert Riera csatlakozik Fatih Terim csapatához. A 29 éves, egykori liverpooli sztárért három millió eurót kellett leszurkolni, négyéves szerződést kötött. Ő pótolja Arda Turant.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu