KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RETO ZIEGLER"
Nagy igazolások Törökországban 2011. szeptember 3. 13:49 Hivatalos: a Fenerbahce kölcsönvette a Juventus svájci válogatott balbekkjét, a 25 éves Reto Zieglert. A rivális Galatasaray is izmosodott: Albert Riera akadt a hálójába.
 
Svájci sztárokat figyel a Juve új edzője 2011. június 6. 19:26 Gőzerővel készül élete újabb hatalmas kihívására Antonio Conte, így nem meglepő, hogy most sem pihen. A korábbi kiváló középpályás szombaton a Wembleyben „leselkedett”, elsősorban a svájci válogatott tagjaira volt kíváncsi.
 
A Juvéhoz igazolt Laczkó vetélytársa 2011. május 26. 13:29 Immáron hivatalos, hogy Reto Ziegler a Juventusé.
 
Belehúzott a Juve: még két fogás! 2011. május 25. 15:47 Erre a napra is jut egy igazolás a Juventusnál, a Sampdoria svájci válogatott balbekkje, Reto Ziegler is a torinóiakat választotta, szerdán esett át az orvosin, este jelenthetik be szerződtetését.
 
Rossz hír Laczkó Zsoltnak 2011. január 27. 12:57 A Sampdoria elnöke kijelentette, Reto Zieglert nem adják el, így komoly riválisa marad Laczkó Zsoltnak a csapatba kerülésre.
 
Koman csapattársa kell a Liverpoolnak 2010. november 23. 14:52 A magunk részéről akár honfitársunkat is el tudnánk képzeli a Vörösöknél, de egyelőre még „csak” Reto Zieglert nézte ki magának a Liverpool FC a Sampdoriából. A 24 éves svájci futballista az angol együttes szélsőjátékán lendíthetne sokat, legalábbis Roy Hodgson menedzser szerint.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu