KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ACZÉL ZOLTÁN"
Csapatot keres Aczél Zoltán 2012. április 11. 10:55 Ügyvédje szerint bármelyik klubnál szabadon vállalhatna munkát Aczél Zoltán, a Siófok, a REAC és a Haladás korábbi vezetőedzője, akit több mérkőzés eredményének manipulálásával gyanúsítanak a nemzetközi fogadási csalások kapcsán.
 
Aczélt újabb bundabotrány fenyegeti 2012. március 20. 17:07 Aczél Zoltán labdarúgóedzőt az eddigi két, siófoki után egy újabb, ezúttal REAC-mérkőzés eredményének manipulálásával gyanúsítják a nemzetközi fogadási csalások kapcsán.
 
Az MLSZ felmentette Aczél Zoltánt 2012. február 22. 19:18 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága szerdán elévülés okán felmentette Aczél Zoltánt, akit a fegyelmi bizottság tavaly decemberben függesztett fel a munkavégzés alól azt követően, hogy a trénerrel szemben még a Siófok vezetőedzőjeként kötelességszegés és vesztegetés gyanúja merült fel.
 
Folytatás Aczél Zoltán ügyében... 2012. január 19. 18:48 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága csütörtökön úgy döntött, hogy lefolytatja a fegyelmi eljárást Aczél Zoltán ügyében, akit a Központi Nyomozó Főügyészség azzal gyanúsít, hogy 2009-ben a Siófok vezetőedzőjeként részt vett csapata két mérkőzésének manipulálásában.
 
Megvan a Haladás új vezetőedzője 2011. december 19. 20:27 Artner Tamás lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás Sopron Bank új vezetőedzője, aki a vesztegetéssel és kötelességszegéssel gyanúsított Aczél Zoltánt váltja a kispadon.
 
Nem döntöttek Aczél Zoltán sorsáról 2011. december 10. 10:31 Továbbra is Aczél Zoltán számít a Haladás vezetőedzőjének, mivel a péntek esti hosszú taggyűlésen nem született érdemi döntés az ügyben. A klub hivatalos honlapja szerint a jövő héten személyesen tárgyalnak a szakemberrel, utána határoznak a jövőjéről.
 
Fogadási botrány: Aczél másban is bűnös? 2011. december 6. 14:33 Aczél Zoltánnal, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás Sopron Bank jelenlegi, a Siófok korábbi vezetőedzőjével szemben további bűncselekmények gyanúja merült fel.
 
Előzetes letartóztatásba került Aczél 2011. december 2. 11:08 A Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte Aczél Zoltánt, a Siófok labdarúgócsapatának korábbi, a Haladás Sopron Bank jelenlegi vezetőedzőjét, aki ellen kötelességszegés és vesztegetés a vád.
 
Bilincsben vitték el a Hali-edzőt 2011. november 30. 20:45 Letartóztatták Aczél Zoltánt, a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, közvetlenül a Videoton elleni Magyar Kupa-mérkőzés után. A rendőrök és a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai az öltözőfolyosón várták a szakembert, akit előbb egy különszobába kísértek, majd bilincsbe verve elvittek. A Siófokot érintő bundaügybe keveredett bele Aczél.
 
Már most Aczél-osabb a Haladás 2010. október 17. 19:05 Az eddig a másodosztályú Szigetszentmiklósi TK-t irányító Aczél Zoltánt nevezték ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás új vezetőedzőjévé.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu