Megvan a Haladás új vezetőedzője

Szerző: SHLétrehozva: 2011. december 19. 20:27
Artner Tamás lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás Sopron Bank új vezetőedzője, aki a vesztegetéssel és kötelességszegéssel gyanúsított Aczél Zoltánt váltja a kispadon.


 

Az együttes honlapja szerint a csapatot már korábban, még a másodosztályban irányító szakembert az együttes tulajdonosai hétfőn kérték fel a posztra, azután, hogy őt, illetve a másik jelölt Tóth Lászlót is meghallgatták. Ebben a szezonban eddig az NB II-es Ajkát irányító Artner megbízatása másfél évre szól.

"Egyhangú döntés született arról, hogy Artner Tamást kérjük fel a Haladás vezetőedzőjének, egyúttal megbízzuk Tóth Miklós ügyvezető igazgatót, hogy a szerződést készítse elő, és mihamarabb állapodjon meg Artnerral a kontraktus aláírásáról" - mondta Lazáry Viktor, a többségi tulajdonos önkormányzat képviselője, írja az mti.hu.

Az eddigi tréner Aczél Zoltánt - akit november 30-án őrizetbe vettek, majd december 9-én szabadlábra helyeztek - azzal gyanúsítják, hogy - még a Siófok trénereként - 2009-ben pénzt fogadott el a Honvéd-Siófok Magyar Kupa- és a Zalaegerszeg-Siófok bajnoki mérkőzés előtt és a "megrendelő" számára kedvezően befolyásolta a meccsek végeredményét.

A korábban Erwin Koeman mellett a magyar válogatottnál edzősködő Aczélt előbb az MLSZ fegyelmi bizottsága múlt kedden felfüggesztette a sportszakmai tevékenység alól, majd ezt követően egy nappal klubja szerződést bontott vele.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu