Fehérvári döntetlen az OSC ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 20:56
A férfi vízilabda ob I alsóházi rangadóján szinte végig magabiztosan vezetett a Fehérvár az OSC ellen, ám a végén mégis meg kellett elégedniük az egy ponttal, hiszen 7-5 után a vendégek kiegyenlítettek.


VÍZILABDA, FÉRFI OB I., ALAPSZAKASZ, 4. FORDULÓ:
FEHÉRVÁR PÓLÓ SE – OSC-POUS VIA 7-7 (2-1, 3-3, 1-1, 1-2)
Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Uszoda, 200 néző. Vezette: Marjay Zsolt, Madarasi Attila
FEHÉRVÁR PÓLÓ SE: Veres – Tóth B., Turzai, Naganuma, Hesz, Szabó T., Deme. Csere: Vígh, Vrezgó, Hegedűs, Gelley, Lázár, Rom. Vezetőedző: Dabrowski Norbert
OSC: Áts – Benczúr, Cseh, Tóth, Sziklai, Gábor, Tiba. Csere: Szécsi, Balla, Kile, Ibolya, Hangodi. Vezetőedző: Bíró Attila
Gólszerzők: Tóth Bence 3, Hesz Máté 2, Deme András 1, Gelley Gergely 1 ill. Tiba Péter 3, Benczúr Márton 3, Szécsi Dávid 1.
Gólok emberelőnyből: 8/1 ill. 13/2
Büntetőből: 1/0 ill. 1/1
Kipontozódtak: Lázár Zsolt , Vígh Róbert , ill. -


A pólósok alsóházi rangadóján már tavaly is nagy csatát vívott egymással a két együttes, s ez az idén sem változott. A fehérváriak legutóbb hazai környezetben magabiztosan verték a Szentest, s bár Pécsett október 23-án kikaptak, mindeni arra számított: az OSC nem lehet akadály a jobb erőkből álló hazaiaknak. Sokáig úgy is tűnt, hogy semmi gond nem lehet, ugyan a vendégek szereztek vezetést Tiba büntetőjéből, a Fehérvár nem adta fel, s még az első negyedben megfordította az állást.

 

A második harmad közepén már 4-1-re is vezettek Tóth Bencéék – aki mellesleg ezen a találkozón három gólig jutott, s egész ősszel nagyszerűen játszik -, de azután megrázta magát az OSC, s kezdett felzárkózni. A két középső harmadot döntetlenre hozták a felek, ám a zárás előtt még mindig vezetett egy góllal a Fehérvár, köszönhető Hesz Máté góljának.

 

Tóth Bence újabb találata már 7-5-re módosította az állást, s a játék képe alapján nem gondolták volna a kívülállók, hogy nem győz a hazai alakulat. Pedig így történt, Szécsi és Benczúr nem törődött bele a vereségbe, s végül kiharcolták a döntetlent, ami az OSC-nek idegenben, egyik legnagyobb riválisa otthonában nagyszerű eredménynek számít.

A Fehérvár csak magát okolhatja, amiért nem sikerült győznie.


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu