A Nagy Duplázás: ez volt a második hét!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 20. 18:09
Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette újabb heti összesítését, amelyből megállapítható, hogy az első hét kellemetlen szériáját szép sorozat követte. Ha nem is sokkal, de már pozitívban van, ami valóban a hosszabb távú elképzelést erősíti. A Nagy Duplázás elnevezésű tippjáték második hetében tíz tippből három elszállt ugyan, de ez nem rontotta el az összképet. A Betclic és a SportHirado.hu közös "játéka" tovább folytatódik, de addig is nézd át, mit tett szakértőnk jól vagy rosszul az elmúlt héten. Az alábbiakban bloggerünk összefoglalóját olvashatjátok.


A Nagy Duplázás:
Először is, köszöntök minden jelenlegi és leendő olvasómat. Immáron második hete megy a Nagy Duplázás elnevezésű tippjátékom, a napituti.blogger.hu-n, s a megilletődött, döcögősebb kezdet után a múlt hét már sokkal jobbra sikeredett. Ahogy az korábban is jellemezte fogadásaimat. Szerencsére.
Egyre többen szóltatok hozzá aktuális tippjeimhez, sokan voltatok, akik leírták, ők mire tettek, ezt pedig igyekeztünk megbeszélni a fórumon. Tetszik, ahogy egyre többen szólnak hozzá a bejegyzésekhez, és megmondom őszintén, sokak meglátása kifejezetten profi.
Nos, a mínuszból mostanra plusz lett, s bár nem akkora ütemű a jövedelemszerzés, mint azt vártuk, de mint már százszor elmondtam, ez egy hosszabb távú intézmény. Rövid idő alatt lehet szerencséd, de sokáig - a nagy számok törvénye értelmében - nem kísértheted meg jól Fortunát.
Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat, remélem, ez a tendencia a jövőben is megmarad. Akkor lássuk, mit tettem az elmúlt héten, honnan hová fejlődtem. 
HÉTFŐ:
Az MU-Arsenal rangadó napja, amelyen a gólokat vizslattam, aztán egy nagy semmit kaptam. Az angol összecsapáson 2,5 felett vártam a találatokat, de Rooney - csak az én kedvemért - még a tizenegyest is fellőtte a Holdra. A Cottbus-Union Berlin Bundesliga 2-es találkozón nemhogy 1,5 felett nem esett gól, de egyáltalán nem esett. Legfeljebb hó. A napot a Torino Triestina elleni idegenbeli sikere mentette volna meg, kár, hogy kötésben tettem meg. 48 989 forintról vágtam neki a hétnek, ezek nem segítettek: mínusz 2 ropi.
Összmérleg: 46 989 forint.
KEDD:
Na, ilyenkor van az, hogy nem szabad kétségbeesni, hanem kell venni egy mély levegőt.  Én is igyekeztem így tenni, de bevállaltam egy FA-kupa-meccset, két harmadikligás csapat összecsapását. A kicsi Notts County simán verte a Bournemouthot, nekem pedig visszautal 1000 forintra további 1250 forintot. Ez az!
Összmérleg: 48 239 forint.
SZERDA:
Az AIDS-teszt jó, ha negatív, a bankszámlám esetében azonban ez picit kellemetlen. No, de nem estem kétségbe, újabb nagy levegő és jött két Európa-liga-meccs: azt mondtam, hogy a Palermo és a PSG megőrzi veretlenségét az utolsó meccsén. Mindketten idegenben játszottak, az olaszok nyertek, a franciák ikszeltek. Erre 2000 forintot raktam, s lett belőle 3260, azaz plusz 1260.
Összmérleg: 49 499 forint.
CSÜTÖRTÖK:
Folytatódtak az Európa-liga küzdelmei, azt mondtam, hogy a Juve nem hagyja győzni a Manchester Cityt és a Stuttgart-Odense meccsen lesz gól az első félidőben. A kettős kötés jött, a torinói meccs vége 1-1 lett, Gebhart pedig a 20. percben gólt lőtt Stuttgartban. 1500 forintra jött 1035 - és máris pozitív a mérleg! 
Összmérleg: 50 534 forint.
PÉNTEK:
Újabb szép nap: az Ajaccio a 91. percben nyert az Angers ellen a francia 2-ben, a Hamburg pedig 2-1-re Gladbachban. Jött a kötés: 510 forint ütötte a markomat, ami majdnem egy doboz cigi ára, bár én már leszoktam.
Összmérleg: 51 044 forint.
SZOMBAT:
És a szombat is úgy sikerült, ahogy szerettem volna. A jó sorozat tovább folytatódott, ezúttal az Inter-sikerére és gólra tettem. A klubvébét simán megnyerték az olaszok, a Levante-Athletic Bilbao meccsnek pedig 1-2 lett a vége. Véletlenül két egyeskötést tettem, pedig kettősben szerettem volna. Mindegy, újabb 500 forint érkezett.
Összmérleg: 51 544 forint.
VASÁRNAP:
A vasárnap csak félig meddig volt szomorú, a kis buta Iraklisz elverte az AEK-t, s bár a portugál 2-ben a Varzim megverte a Covilhát, húzhattam le a vécén a kettőskötést. Minden jó, ha jó a vége, újabb tipp érkezett - pontosabban kettő egy csokorban: a Marseille nem kapott ki a Lyontól, míg z Atlético Madrid elnáspángolta a Málagát a szigeten. Az elveszített 1544 forintom után még 50 000-nél jártam ismét, de ezzel az utóbbi 1000 forintos kettőskötéssel ismét pozitívba kerültem. 
Összmérleg: 50 560 forint.
Itt tartunk most, tehát 48 989 forintról 50 560-ra jutottam. Innen már  csak felfelé vezet az út! Még egyszer köszönöm a szurkolást, és remélem azoknak is bizonyíthatok, akik még kétkednek. Mert ez a világ rendje. Hétfőn természetesen folytatódik a játék a napituti.blogger.hu-n. 
SH
Felül látható, hogy is állok most! Fotó: SH

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Nagy Duplázás: ez volt az első hét...
Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette összesítését, amelyből megállapítható, hogy tulajdonképpen ott tart, ahol néhány napja elkezdte. A Nagy Duplázás elnevezésű tippjáték első hetében voltak pechesebb pillanatai, de...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fogadjunk! Dupláznám 50 ezer forintomat!
Nos, kedves Olvasóink, pár héttel a Napituti világra jöttét követően a SportHirado.hu bloggere gondolt egy nagyot, és kihívta magát: eddigi fogadásai során összegyűlt 50 ezer forintját teszi kockára a Betclicen! Méghozzá azért,...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu