KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NAGY_DUPLAZAS"
A Nagy Duplázás: ez volt a harmadik hét! 2010. december 27. 14:51 Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette újabb heti összesítését, amelyből megállapítható, hogy a harmadik héten tulajdonképpen csak a Karácsonynak örülhetett. Még ha nem is sokkal, de ritka pechsorozatának köszönhetően mínuszba került. A kedv azonban megmaradt, a Betclic és a SportHirado.hu közös "játéka", a Nagy Duplázás természetesen tovább folytatódik, de addig is nézd át, mit tett szakértőnk jól vagy rosszul az elmúlt héten. Az alábbiakban bloggerünk összefoglalóját olvashatjátok, a végén az egyik olvasó tippjével megspékelve.
 
A Nagy Duplázás: ez volt a második hét! 2010. december 20. 18:09 Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette újabb heti összesítését, amelyből megállapítható, hogy az első hét kellemetlen szériáját szép sorozat követte. Ha nem is sokkal, de már pozitívban van, ami valóban a hosszabb távú elképzelést erősíti. A Nagy Duplázás elnevezésű tippjáték második hetében tíz tippből három elszállt ugyan, de ez nem rontotta el az összképet. A Betclic és a SportHirado.hu közös "játéka" tovább folytatódik, de addig is nézd át, mit tett szakértőnk jól vagy rosszul az elmúlt héten. Az alábbiakban bloggerünk összefoglalóját olvashatjátok.
 
A Nagy Duplázás: ez volt az első hét... 2010. december 13. 17:51 Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette összesítését, amelyből megállapítható, hogy tulajdonképpen ott tart, ahol néhány napja elkezdte. A Nagy Duplázás elnevezésű tippjáték első hetében voltak pechesebb pillanatai, de akadtak kifejezetten örömteli percei is. A Betclic és a SportHirado.hu közös "játéka" tovább folytatódik, de addig is nézd át, mit tett szakértőnk jól vagy rosszul az elmúlt héten. Az alábbiakban bloggerünk összefoglalóját olvashatjátok, a végén pedig az egyik hozzászóló tippjeit is láthatjátok.
 
Fogadjunk! Dupláznám 50 ezer forintomat! 2010. december 8. 19:49 Nos, kedves Olvasóink, pár héttel a Napituti világra jöttét követően a SportHirado.hu bloggere gondolt egy nagyot, és kihívta magát: eddigi fogadásai során összegyűlt 50 ezer forintját teszi kockára a Betclicen! Méghozzá azért, hogy megduplázza! Ha elég bátor vagy, de csak akkor, ússz Te is velünk a tutiban! Vagy akár segíts elérni merész álmaink megvalósításában! Alább olvashatod, hogyan!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu