Fogadjunk! Dupláznám 50 ezer forintomat!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 8. 19:49, Utolsó módosítás: 2011. január 30. 13:36
Nos, kedves Olvasóink, pár héttel a Napituti világra jöttét követően a SportHirado.hu bloggere gondolt egy nagyot, és kihívta magát: eddigi fogadásai során összegyűlt 50 ezer forintját teszi kockára a Betclicen! Méghozzá azért, hogy megduplázza! Ha elég bátor vagy, de csak akkor, ússz Te is velünk a tutiban! Vagy akár segíts elérni merész álmaink megvalósításában! Alább olvashatod, hogyan!


 

A SportHirado.hu bloggere 50 ezer forintból szeretne meghatározott feltételek mellett 100 ezer forintot csinálni.

A NAGY DUPLÁZÁS JÁTÉKSZABÁLYAI:

  • Minden egyes fogadásról, az aktuális állásról blogjában (napituti.blogger.hu) számol be NAPONTA, minden HÉTFŐn pedig összegzi előző heti teljesítményét, amelyet a SportHirado.hu címlapján is olvashattok (ha lekerül a fenti képes anyagok közül, akkor a Napituti-dobozban egész héten rálelhettek!).
  • A kihívás a Betclic oldalán élő számlán, valódi pénzben történik.
  • Csak olyan fogadásra tehet pénzt, amely a Betclic kínálatában szerepel.
  • Korlátlan számú fogadást köthet, de legkésőbb január 31-ig teljesítenie kell kihívását.
  • Egyetlen fogadásból nem érheti el a 100 ezer forintot (bár megtehetné), mert rutinos játékosként tudja, hosszútávon a  felesleges kockázat a csőddel egyenlő.
  • Ennek fényében a pókerhez hasonló bankroll menedzsmentet alkalmaz, mindig aktuális pénze maximum 1/25-ét (most 50 ezer forintja van, azaz maximum 2 ezer forinttal játszhat) teszi kockára, így élheti túl a pechszériát.
  • Mivel a futball világában érzi otthon magát, ezért erre a sportágra fog koncentrálni.
  • Nem mindig a topcsapatok hozzák a nagy profitot: lesz, hogy szuperrangadóra teszi pénzt, de ha úgy látja, becsúszhat egy cseh másodosztály is.

FOGADJ TE IS KARTHAGO77-TEL, MEGÉRI!

Kövesd figyelemmel a Nagy Duplázás hadműveletet, használd fel a tippeket, ha elég bátor vagy, ússz te is a tutiban! A blogon folyamatosan nyomon követheted ahogy megkísértjük Fortunát, naponta informálunk az új tippekről, oddsokról, várható nyereményekről, és BetClic számlánk aktuális egyenlegéről. Minden hétfőn összefoglaljuk az azt megelőző hét történéseit, mérleget vonunk, és felvázoljuk az arra a hétre elérendő célunkat.

Ha van kedved, Te is segíthetsz kikaparni a gesztenyét! Minden héten egyszer a blogon és emailben érkezett olvasói tippek közül választjuk ki a legjobbat. (A legfrissebb hozzászólásokkal a napituti.blogger.hu üzenőfalán is találkozhatsz.) Ha bejön, jutalmad egy vendégpost itt a Napitutin, amely a SportHirado.hu címlapjáról is elérhető lesz, így mindenki értesül sikeredről, szakértő fogadásodról! Kötésben több mérkőzést is ajánlhatsz bloggerünknek és a többieknek. Írd meg, melyik meccsre tennél pénzt, milyen szorzóval és pontosan mi a fogadás témája. Röviden megindokolhatod döntésedet!

KEZDŐDJÖN AKKOR A MÓKA, INDULJON A NAGY DUPLÁZÁS!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Nagy Duplázás: ez volt az első hét...
Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette összesítését, amelyből megállapítható, hogy tulajdonképpen ott tart, ahol néhány napja elkezdte. A Nagy Duplázás elnevezésű tippjáték első hetében voltak pechesebb pillanatai, de...
Tovább a teljes cikkhez »

Vasárnapra, január 30-ra megérkeztek a tippek:

Olasz délután, Real-este

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu