KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BETCLIC"
Húszezer forint az ikszre?!! - blog 2011. április 11. 16:50 Hoppá! Leesett az állunk, mert bloggerünk ismét jelentkezett. No, nem ezért, hanem amiért. Nem sokkal ezelőtt érkezett meg hozzánk alkalmi jósunk legújabb tippje, amely a Modena-Atalanta Serie B-s bajnokival kapcsolatban született. Még erre sem kaptuk volna fel a fejünket, sőt, az sem lett volna fura, hogy fixre kivette a döntetlent. Na, de hogy több mint 20 ezer forintot tett fel az ikszre??!!! A meccs 20.45-kor kezdődik, mi innen is szorítunk a talán túlságosan is bátor tippgurunknak, de azt tanácsoljuk: Don't try this at home!
 
Sikeres hétfőben bízva...- fogadási blog 2011. április 11. 15:45 Nagyszerű vasárnapot zárt bloggerünk, megérdemelte az elmúlt időszak pechsorozata után. Az Arsenal és az Atlético Madrid három-három gólja elég volt a három-három ponthoz, és jósunk tippsorának beteljesüléséhez. A diadalon felbuzdulva újabb kettőskötést kaptunk, az egyik találkozót a román, a másikat a spanyol bajnokságban játsszák. Bízzunk a sikeres hétfőben...
 
Vasárnapra két tuti... - blog 2011. április 10. 13:38 A szombat meglehetősen nem sikerült, de kesergésre nincs semmi idő. Vasárnapra két tuti érkezett egy kettőskötésben, amelynek egyik tagja az Arsenallal, a másik az Atlético Madriddal kapcsolatos. A két fix jóslattal duplázni lehet, így érdemes megtenni - ha jönnek, akkor szép summa üti a markunkat. No, akkor lássuk azokat a tippeket!
 
Szombat esti gyorsmenet! - blog 2011. április 9. 19:59 A csütörtöki siker után pénteken megpihent az alkotó, hogy aztán szombat estére egy újabb kettőskötéssel lepje meg hűséges olvasótáborát. Az egyik meccs Olaszországból, a másik Spanyolhonból landolt a tányéron, a tippsor ízletes falatokat tartalmaz. Alkalmi jósunk a meccsek mellett tanulságokat is belevett blogjába, kicsit mélyebbre sikeredett a ma esti tippelde. De így van ez jól...
 
Éljen az Európa-liga!!! - blog 2011. április 7. 19:31 A két délutáni meccset követően iziben itt az újabb kettő, bloggerünk hűen ígéretéhez ezúttal is egy kettőskötéssel lepett meg bennünket: immáron valóban az Európa-ligával kapcsolatban. Négy negyeddöntőt játszanak Európa-szerte a csapatok, ebből értelemszerűen kettő került kiválasztásra. Már nem babra megy a játék - és jósunknak sem ártana már egy kis sikerélmény...
 
Melegítsünk be az Európa-ligára! - blog 2011. április 7. 16:04 Nüanszokon múlik a siker, pedig olyan közel van. Egy végén bekapott gól, egy hatalmas meglepetés, egy kapufáról rossz felé pattanó labda, vagy éppen egy meg nem adott, ám jogosnak tetsző tizenegyes. Nem könnyű a fogadók helyzete, de nincs mese, vissza kell ülni a mostanság megvadult lóra. Természetesen a csütörtök sem múlik el tipp nélkül, bloggerünk nem alkuszik, ráadásul kétszer is jelentkezik. Gyorsan egy kettőskötés az esti Európa-liga előtt, melegítsünk be!
 
Barca, Chelsea: és ti behúzzátok? - blog 2011. április 6. 19:33 A keddi nap szép lehetett volna bloggerünk számára, ha az Inter kétszeri vezetés után nem szenved megszégyenítő vereséget a San Siróban a Schalkétól. Aki megmondta, hogy ez lesz a vége, az jelentkezzen szerkesztőségünkben egy túró rudiért...Természetesen a szerda sem múlik el játék és tipp nélkül, ezúttal is Bajnokok Ligája, csak a szereplők mások. De vajon a Barcelona és a Chelsea behúzza a hazai meccsét a Sahtar, illetve a Manchester United ellen?
 
Csak nem lesz ez is bunda? - blog 2011. április 4. 16:52 A vasárnapi Chievo-Sampdoria olasz élvonalbeli összecsapás még ma is foglalkoztatta a futballt imádókat, a veronai meccs döntetlenjét bloggerünkkel együtt számos olvasónk megtette. Azok jártak jól, akik lecsaptak a meglehetősen feltűnő lehetőségre. Hétfő azonban egy új nap - és estére egy újabb kettőskötés. Az egyik a francia-, a másik az olasz másodosztályból. A talján összecsapással kapcsolatban ismét felmerült valami különös...
 
Csak nem bunda készülődik?! - blog 2011. április 3. 13:53 Egynapos szünetet és a pénteki sikert követően bloggerünk ismét jelentkezik, igaz, ezúttal kicsit másképp teszi. Pontosabban egy érdekességre hívja fel a játékos kedvű fogadók és a foci szerelmeseinek figyelmét. Az egyik vasárnap délután 15 órakor kezdődő bajnokival kapcsolatban van egy sejtése, egy vészjósló látomása. Csak nem bunda készülődik???!!!
 
Hajrá, Fradi! - fogadási blog 2011. április 1. 15:01 A csütörtöki küldetés után pénteken ismét a labdarúgásé a főszerep a SportHíradó fogadási blogjában. Alkalmi jósunk ezúttal is egy kettőskötéssel lepi meg egyre bővülő olvasótáborát: egy magyar és egy német elsőosztályú futballmeccs szerepel a kínálatban. A labdarúgó NB I nagy rangadója, a Fradi-Újpest derbi az egyik, a St. Pauli és a Bajnokok Ligája-negyeddöntőre készülő Schalke összecsapása a másik találkozó a pénteki menüben. Lássuk a medvét!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu